Bijuterii, cercei si aparate pentru piercing cu garanția liderului mondial din domeniu!

Bijuterii, cercei si aparate pentru piercing cu garanția liderului mondial din domeniu!

Studex, liderul  mondial în fabricarea bijuteriilor, cerceilor si aparatelor pentru piercing a sosit și în România, oferind cea mai modernă, sigură și sterilă soluție în materie de piercing.

Ce înseamnă Studex?

Societatea mamă se afla în Los Angeles, CA , SUA, loc unde și în clipa actuală se fabrică absolut toate produsele oferite spre vânzare în peste 30 de locații răspândite pe plan internațional. Inginerii și designerii firmei în această locație lucrează împreună, utilizând  cele mai moderne tehnologii de manufacturare, pentru a putea oferi  produse finite ireproșabile din punct de vedere estetic și calitativ. Bijuteriile, cerceii și aparatele de piercing, de asemenea respectă cele mai exigente norme europene și americane. Aceste produse sunt sterile și procesul de piercing este gândit în așa fel ca să se poate evita contaminarea.

Oferta Studex

Gama produselor oferită de Studex este gândită ca un proces complet, oferă absolut toate soluțiile necesare în fiecare etapă, iar produsele sunt perfect compatibile unele cu altele, oferind siguranță maximă în ceea ce privește sterilitatea și precizia deopotrivă.

Cercei, bijuterii Studex

Fiecare cercel și bijuterie, după ce a trecut prin toate verificările și sterilizările riguroase, este împachetat într-un ambalaj rezistent, steril, de unică folosință, care se potrivește perfect în aparatul de piercing, fără ca utilizatorul să fie nevoit să îl atingă la aplicare. Oferta variată de forme și culori respectă cele mai moderne trenduri, satisfăcând cererile și gusturile tuturor, indiferent de vârstă.

Aparate de piercing Studex

Aceste aparate ultramoderne de piercing sunt concepute în așa fel ca să respecte cele mai înalte standarde, să faciliteze cât se poate de mult utilizarea punctuală, fără a provoca durere inutilă și contaminarea rănilor provocate la găurire.  Cerceii, bijuteriile împachetate în capsula originală, se potrivesc în aparat perfect. Nefiind nevoie de atingerea cerceilor în procesul de aplicare, se asigură un mediul steril și o aplicare rapidă fără risc de contaminare.

Consumabile Studex

Oferta variată include și consumabile specifice de care s-ar putea să fie nevoie pentru un piercing reușit.  Adaptoare, soluții pentru tratamentul ulterior aplicării piercingului, soluții de curățare, geluri, într-o varietate încântătoare, toate originale, sterile și de calitate superioară, doar de la Studex!


Posturi mai vechi Posturi mai noi