Cum ”depozităm” cerceii preferați?

Cercei Studex piercing Studex

Cum ”depozităm” cerceii preferați?

Există vreo doamnă sau domnișoară care nu are mai multe bijuterii? Punem noi întrebarea simplă, cum le depozitați, unde țineți cercei preferați? Unii dintre voi probabil aveți o cutie de bijuterie în care sunt aranjate bijuteriile în așa fel ca cele mai des folosite să fie la vedere, să puteți dintr-o singură mișcare să le luați de acolo. 

Alții nu sunt așa de organizați, ei au aruncate peste tot pe mobilier, pe birou, în diferite sertare și cutiuțe. Pentru ei este nu chin să găsească cerceii potriviți pentru diferite ocazii, fiindcă tot timpul lipsesc acelea care vor să fie purtate. Ei știu că au cerceii potriviți, dar nu știu locul exact și căutarea ar lua prea mult timp și prea multă energie, ca urmare renunță și rămân cu ce are în ureche. 

Dar să știți că am aflat și de o altă categorie de persoane. Ei sunt colecționarii! Vei recunoaște la prima vedere. Au multe găuri în ureche, poartă cercei asortați la orice eveniment și sunt imediat mișcați dacă observă un model nou în urechea cuiva. Ei sunt foarte ordonați, tot timpul știu unde se găsesc cele mai noi colecții de cercei. Știu cu exactitate că cercei medicinali sunt cei mai potriviți în cazul în care schimbi des podoaba din ureche, fiindcă sunt confecționați din materiale hipoalergenice. 

Noi de la Studex România te sprijinim să fii un pic din fiecare tip de colecționar de bijuterii. Nu vrem să fii nici foarte organizat, dar nici foarte dezordonat, am vrea să fii om obișnuit care să aibă colecția cea mai potrivită de cercei dintre toți. Să știi că cerceii medicinali de la Studex satisfac toate cerințele tale exigente, doar trebuie să explorezi produsele noastre din webshop.  

Ar fi o mare satisfacție să-ți putem oferi cele mai îndrăgite bijuterii, să fie cerceii Studex tot timpul deasupra cutiei tale de bijuterii. Mulțumim pentru încredere! 


Posturi mai vechi Posturi mai noi