Exprimă-ți personalitatea cu ajutorul cerceilor și piercingurilor Studex!

cercei piercing cercei Studex

Exprimă-ți personalitatea cu ajutorul cerceilor și piercingurilor Studex!

În alegerea vestimentației sau al accesoriilor, un factor foarte important va rămâne mereu personalitatea purtătorului. Alegem să ne exprimăm prin hainele pe care le purtăm, prin accesoriile pe care le asortăm, și chiar nu în ultimul rând, ne exprimăm personalitatea cu ajutorul bijuteriilor pe care le alegem să le purtăm sau să nu le purtăm. Dacă vine vorba de bijuterii, atunci iarăși este indiscutabilă importanța cerceilor, modelul lor și în ultima perioadă chiar și numărul cerceilor și piercingurilor pe care alegem să le purtăm.

În 2018 compania Studex a făcut un studiu privind această tendință de a purta, sau nu mai mulți cercei deodată, într-o singură ureche. Rezultatul a fost unul destul de surprinzător, având în vedere că peste 44% din numărul total al celor intervievați a răspuns că a ales să își împodobească urechea cu un număr mai mare de cercei și piercinguri decât unul pe ureche. Odată cu trecerea timpului, generațiile care vin din urmă își afirmă din ce in ce mai vehement dorința de a-și exprima personalitatea, amplificând trendul în mod simțitor. Faptul că aparatele pentru piercing au devenit accesibile și că intervenția a devenit din ce în ce mai puțin dureroasă a contribuit de asemenea simțitor la faptul că pentru anul 2020 se prevestește ca numărul celor care poartă mai mulți cercei și piercinguri într-o ureche va fi mai mare decât a celor care poartă în continuare doar unul.

Uite-te și tu câte posibilități atrăgătoare există! Fii îndrăzneață și alege și tu să îți exprimi personalitatea, non-conformismul,împodobindu-ți urechea, exact așa cum ți-ar plăcea ȚIE! Sunt infinit de multe posibilități și combinații ce poți încerca! Pe lângă posibilitatea de a-ți pune trei sau chiar patru găuri una lângă alta pe o singură ureche, pentru ca să poți asorta mai multe tipuri de materiale diferite, într-o armonie cromatică încântătoare, mai poți să-ți pui și piercinguri mai sus, în diferite locuri. Limita va impune doar imaginația ta!

Bucură-te și tu de oferta încântătoare de cercei și piercinguri Studex, și alege constelația cea mai potrivită personalității tale!


Posturi mai vechi Posturi mai noi