Tendințe de culori 2020 toamna în materie de piercinguri, cercei Studex, doar pentru tine!

cercei Studex piercing în ureche

Tendințe de culori 2020 toamna în materie de piercinguri, cercei Studex, doar pentru tine!

Paleta de culori toamna 2020, potrivit specialiștilor de culori Pantone Colour Institute reflectă dorința pentru o cromatică de culori semnificative.  Pe lângă culoarea albastră, culoarea anului 2020, odată cu venirea anotimpului care face frunzele să prindă o culoare asemănătoare cu rugina, apar câteva culori minunate, călduroase în recomandarea institutului, pe care le puteți găsi evident  și în oferta Studex de cercei și piercinguri de ureche!

Pentru această toamnă, pe lângă culoarea albastră care deja de la începutul anului ne-a dat un mindset, noile recomandări sunt unele care reflectă căldură și vitalitatea specifică anotimpului fructelor. Nuanțe roșiatice, cum ar fi Mandarin Red, Samba sau Exuberance sunt unele pe care le poți asorta cu mult succes cu albastrul True Blue, care rămâne totuși culoarea anului 2020. Aceste nuanțe le poți regăsi în variante absolut irezistibile în oferta Studex de cercei și piercinguri de ureche, de la culori pline până la modele decorate cu pietre șlefuite, strălucitoare.

În cazul în care aceste culori roșiatice însă nu sunt apropiate temperamentului tău, institutul Pantone vine cu o alternativă mai reținută. Alege să asortezi mai mulți cercei sau piercinguri în urechea ta în culori cum ar fi Military Olive, un verde temeinic, Celery, care este un verde-galben vital, sau Ultramarine Green, un albastru-verde răcoritor, care toate se potrivesc de minune cu un Strong Blue, de bază.

Indiferent de tonurile preferate de tine, te putem asigura că această abundență de culori este una absolut minunată, indiferent de locul unde alegi să porți! Dacă alegi  un singur model mai proeminent de cercel sau piercing de ureche Studex, la care vei asorta altele mai discrete, dar intens colorate, nu ai cum să dai greș! Vei arăta minunat, oriunde, oricând! Fii îndrăzneață, răsfoiește oferta Studex și alege chiar acum preferatele tale, din posibilitățile infinite disponibile!

Pentru o toamna minunată, în tendințe, te așteptăm la shopping chiar acum!

 


Posturi mai vechi Posturi mai noi