Despre Studex®

Sistemele de Perforare Studex®

Studex System75Studex® System75TM și Studex® Universal sunt aparate de perforare profesionale a urechii, folosirea cărora este extrem de ușoară și rapidă. Avem la dispoziție mai multe tipuri de aparate care sunt folosite pentru diferite perforări. Următoarele informații te vor ajuta să alegi aparatul potrivit nevoilor tale.

Aparatul Studex® System75TM este unul modern, ușor de folosit, care este foarte silențios și funcționează cu o capsulă sterilă de unică folosință. Cu acest aparat, perforarea este foarte rapidă și procedura este una fără durere, deoarece aparatul perforează urechea cu

Studex Universal

finețe. Acest produs oferă calitate foarte bună atât în igienă, cât și în sterilitate. Perforarea urechii nu a fost niciodată atât de ușoară, simplă și sigură.

Aparatul Studex® Universal este unul clasic, dar foarte sigur, care funcționează cu un arc, iar cu ajutorul adaptoarelor de diferite mărimi, oferă mai multe tipuri de cercei. Fiecare cercel vine în 3 mărimi diferite. Cu acest produs perforarea se face într-un timp record datorită arcului. 

Despre producător

Despre producator

Marca Studex® are un renume mondial. Aparatele profesionale și de o precizie nemaiîntâlnită, cerceii perforabili și accesoriile sunt de înaltă calitate, iar noi fiind liderii internaționali în vânzări oferim doar produse de cea mai înaltă calitate bijutierilor, saloanelor, farmaciilor sau a altor potențiali clienți. Practic, am revoluționat piercing-ul urechii: Clienții tăi acum beneficiază de o perforare rapidă și sigură cu ajutorul minunaților cercei hipoalergeni. Iar cu ajutorul aparatului Studex System 75 perforarea va fi nedureroasă.  Perforarea urechii nu a fost niciodată atât de ușoară, simplă și sigură.

De mai bine de 40 de ani, marca Studex® oferă perforări sigure și ușoare în toată lumea. Produsele noastre au o istorie lungă: aparatele Studex au fost folosite pentru perforarea urechii de milioane de ori în lume. 

 Despre producator

Sediul nostru, Studex Inc. este situat în Los Angeles, California, Statele Unite ale Americii. Inginerii și designerii noștri folosesc cea mai recentă tehnologie pentru a produce produse de înaltă calitate pentru clienții noștri conform ultimului trend. Este fundamentul succesului nostru. Toate aparatele noastre, împreună cu cerceii, sunt fabricate în SUA, precum sugerează și inscripționarea de pe fiecare produs: “Made in U.S.A.”.

La sfârșitul producției, toate dispozitivele și cerceii Studex sunt supuse unui strict control al calității pentru a ne asigura că produsele noastre sunt cele mai sigure și cele mai frumoase. Personalul și produsele noastre trebuie să îndeplinească cerințe stricte de sănătate și siguranță. Prin urmare, toate aparatele și cerceii sterili Studex respectă sau chiar depășesc normele Uniunii Europene iar normele FDA (Administrația Alimentară și a medicamentelor din SUA).

Despre producator

Abordarea noastră sigură și finețea este vizibilă în mediul nostru.

Ne adaptăm la procesele de producție care reduc emisiile de gaze cu efect de seră. În departamentele noastre, economia de energie, conservarea materiilor prime și reciclarea sunt importante pentru toți angajații noștri. Investim în tehnologii inovatoare și eficiente de producție și ambalare, pentru a oferi un mediu sigur și eco-friendly tuturor angajaților și încercăm să reducem poluarea cât mai mult pe zi ce trece.

Despre producator

Produsele noastre sunt expediate din SUA peste tot în lume. În șase continente, peste 70 de țări, puteți excela cu afiliați Studex și parteneri exclusivi. Conducem toate magazinele noastre europene din orașul Koblach, Austria. Filialele europene fac parte din echipele noastre europene și internaționale. Filiala din Austria este responsabilă de partea de marketing a businessului, dar în același timp cu exportul în toată Europa și oferă informații foarte importante despre produsele populare și idei valoroase cu care ne putem dezvolta încontinuu.