De ce să alegi aparatul de piercing Studex System75 pentru a aplica prima gaură în ureche?

aparat piercing piercing nas piercing ureche

De ce să alegi aparatul de piercing Studex System75 pentru a aplica prima gaură în ureche?

Trebuie să recunoaștem, că în ultima perioadă piața s-a adaptat cerințelor și din acest motiv numărul aparatelor de piercing ce se poate găsi în comerț, este una semnificativă. Este drept că atunci când un posibil client începe să se orienteze, care ar fi cel mai potrivit aparat, se va găsi într-o situație dificilă și îi va fi destul de greu să decidă care aparat de piercing ar fi ideal pentru primul piercing în ureche sau, de ce nu, în nas. Ne-am gândit deci să facem o centralizare de idei, ca să venim în ajutor în acest sens!

Așadar... de ce este aparatul de piercing Studex System75 mai avantajos?

Colegii noștri, atunci când au dezvoltat acest sistem, au căutat și au găsit o soluție ingenioasă, folosind materiale excepționale pentru fabricarea piercingurilor, ca acesta să le permită să utilizeze un țepuș deosebit de subțire la designul acestor piercinguri, care în ciuda mărimii este foarte rezistent. De ce este acest aspect atât de revoluționar? În primul rând, fiind mai subțire decât un ac obișnuit, provoacă o rană mult mai mică, deci se va vindeca mult mai repede, și nu în ultimul rând, străpunge lobul mai ușor, provocând mult mai puțină durere, care nu doar în cazul copiilor este un aspect important.

Un alt aspect important este funcționarea silențioasă a aparatului de piercing, care este o caracteristică importantă, în special când folosim aparatul la bebeluși, copii mici, care ar putea să se sperie de sunetul puternic produs exact lângă urechea lor. Aparatul de piercing Studex System75 nu are arcuri sau alte componente zgomotoase! Având în vedere faptul că țepușul piercingului de nas sau de ureche atât de subțire și de eficient, este suficientă puterea ce poate exercita degetul celui care utilizează aparatul! Ingenios, nu-i așa?

Al treilea aspect foarte important ar fi mediul complet steril ce poate asigura aparatul de piercing Studex System75 de la primul până la ultimul pas al aplicării. Utilizând piercingurile Studex System75, care vin într-un ambalaj special, steril și ermetic închis ce se potrivește perfect pe aparatul de piercing și nu este nevoie ca să fie atinse, puteți evita 100% contaminarea! Liniștitor, nu-i așa?

Și un ultim aspect, foarte important și asta, ar fi faptul că Studex vă poate oferi o multitudine de piercinguri de ureche și nas, care fac parte din oferta Studex System75, pentru ca efectiv toata lumea să-și poată găsi cel puțin un model complet irezistibil! Promițător, nu-i așa?

În speranța că am reușit să facem un pic mai multă lumină în ceea ce privește aparatele și procesul de aplicare a piercingurilor de nas și de ureche, te așteptăm pe www.studex.ro să-ți alegi și tu preferatele!

 


Posturi mai vechi Posturi mai noi