Promisiunea anului nou: promit să fiu cuminte, nu cumpăr mai mult de un cercel pe lună!

Aparat pentru piercing Cercei Studex

Promisiunea anului nou: promit să fiu cuminte, nu cumpăr mai mult de un cercel pe lună!

A venit și anul 2021! Probabil mai mulți dintre voi ați făcut promisiuni din ce în ce mai trăsnite la cumpăna dintre ani. Mulți dintre noi vor să slăbească, să se lase de fumat, să înceapă o viață sănătoasă, plină de sport și mâncăruri sănătoase. Toate astea sunt frumoase, dar oare câți reușesc să ducă mai mult de o săptămână promisiunile? Din păcate statisticile dovedesc că mai mult de 80% dintre promisiunile făcute în cumpăna dintre ani rămân neîmplinite. Nu e bai mare! Promisiuni pot fi făcute și anul viitor!

Multe dintre doamne sunt înfocați de bijuterii și accesorii de calitate. Ele chiar trebuie să facă un autocontrol foarte sever să nu cumpere pe loc toate care le apar în față. Dar nu le cumpără! Cumpărătorii serioși sunt foarte chibzuiți, chiar pun promisiuni solemne la cumpăna dintre ani, că nu vor cumpăra mai mult de un cercel într-o lună. Noi susținem în acest demers pe toți clienții noștri, oferind în fiecare lună modele noi, moderne pe placul lor. Astfel ajutăm să ia decizii corecte când vine vorba de cumpărături.

Dar de ce este avantajos să ai o colecție mai largă ce cercei? Dacă te uiți în oferta de cercei medicinali de la Studex, îți dai seama că sunt mai multe modele care se potrivesc la diferite ocazii. Diversificarea ofertei este un angajament foarte serios din partea companiei Studex. Trebuie cunoscut faptul că Studex livrează cercei și accesorii pentru aplicat piercing în zeci de state pe tot mapamondul. Pentru ca bijuteriile să fie tot timpul în concordanță cu moda, în laboratoarele de la compania mamă din America lucrează o echipă mixtă de profesioniști în marketing și cercetători în modă ca să aducă pentru voi cele mai reușite și apreciate bijuterii.  

Ca tu să fii tot timpul pregătită pentru orice ocazie și pentru orice eveniment din viața ta, îți recomandăm să ai diferite modele de cercei medicinali Studex în colecția ta. Știi și tu, dacă vrei să fii în vogă, cerceii trebuie asortați cu haina și accesoriile care le porți. Cerceii sunt niște bijuterii ușor de schimbat, mai ales cele de la Studex. Clema de la capătul stemului este ușor de detașat, în câteva mișcări simple le poți înlocui cu alt model. Dar nu trebuie să te îngrijorezi, clema nu se va deteriora cu timpul și din cauza asta nu vei pierde vreun cercel. Bijuteriile de la Studex sunt atent verificate în timpul fabricației, toate componentele sunt atent controlate și eliminate cele care sunt defecte. Controlul riguros garantează calitatea tuturor produselor Studex!

Dacă te-am convins și vrei să afli mai multe despre bijuteriile și aparate de aplicat piercing, te invităm să facem un tur de prezentare. Noi încercăm să te consiliem și să te sprijinim să poți face un plan de cumpărături pe termen scurt și mediu. Știm că vei fi mulțumită de cerceii noștri, dar totodată te invităm la chibzuință, nu cumpăra toată colecția deodată, ci încet, pe parcursul mai multor luni. Astfel vei avea șansa să te bucuri de fiecare dată de achiziția nouă și vei număra zilele cu nerăbdare să poți alege următoarea podoabă pentru colecția ta. 

Studex are trei game de produse puse la dispoziția cumpărătorilor. Cea mai veche gamă de produse sunt cele din sistemul Universal. Acești cercei sunt concepuți pentru găurirea urechii. Cerceii au stemul ascuțit și sunt compatibile cu un aparat de aplicat piercing cu arc. Gama conține trei dimensiuni de cercei, marcate corespunzător cu culori specifice. Aceste bijuterii sunt diferite doar prin dimensiunea stemului. Cele mai lungi sunt cele de culoare bej, cele mai scurte sunt cele cu ambalaj roz. 

Aparatul pentru gama Universal este unic, cerceii sunt adaptați cu soclu adaptor care compensează diferența de dimensiune. Procesul de găurire este simplu, cu puțină exersare oricine poate să folosească chiar și acasă. Dacă ai cumpărat mai demult cercei din această gamă, vei avea nevoie de acest aparat de aplicat piercing, în alte aparate nu se potrivesc. 

Cealaltă gamă de produse sunt cele din sistemul 75. Este cea mai nouă gamă de cercei tip piercing de pe piață. Acești cercei au stemul mult mai subțire decât cele din gama Universal și au vârful foarte ascuțit. Și această gamă de cercei este destinată găuririi urechii. Cerceii sunt de o singură dimensiune și vin ambalate într-o cutiuță ermetică și sterilă. 

Aparatul de găurit urechea din sistemul 75 este ingenios, nu folosește arc, pur și simplu trebuie străpuns prin urechea stemul cerceii. Procesul este foarte silențios, din această cauză poate fi folosită pentru aplicarea primului cercel la copii și bebeluși. 

Produsele mai sus amintite sunt destinate exclusiv celor care vor să găurească urechea de prima dată sau vor să aplice alte găuri pe lobul urechii pe lângă celelalte. Fiind foarte la modă purtatul mai multor cercei pe lobul urechii, nu este deloc de neglijat și această posibilitate și din partea ta. Dacă până acum nu ai făcut nici un pas în acest sens, atunci îți recomandăm să alegi procesul de găurire sistem 75, fiind cel mai modern mod de aplicare a unor noi cercei în ureche.

Probabil în sinea ta ai pus deja întrebarea, de ce vorbim numai despre cercei tip piercing? Nu fi dezamăgită! Am avut grijă să îndestulăm și pe cei care au deja gură în ureche și vor să cumpără cerceii noștri îndrăgiți în lumea întreagă. În gama de produse Sensitive sunt incluse toate modelele de cercei care sunt prezente în sistemul 75, dar la aceștia stemul nu mai este ascuțit, deci pot fi purtate normal. 

Dacă vrei să te uiți în webshop-ul studex.ro vei vedea o explozie de modele sclipitoare și strălucitoare. Dar am avut grijă și de cei mai retrași, pentru ei am păstrat cercei în forme netede și mărunte, care abia se văd, dar atrag atenția prin puritate și simplitate. Dar avem câteva modele drăgălașe, jucăușe pentru cei cu fire mai boemă. Fluturi, perle, flori în diverse culori și multe alte surprize vei afla dacă te aventurezi printre ele.

Sper că am reușit să te convingem că nu trebuie să le ai pe toate deodată, dar noi știm, că de fapt pe parcursul anului le vei achiziționa pe cele mai dorite de tine. Noi îți dorim chibzuință și tărie în decizii, să nu te lași acaparată de furia cumpărăturilor. Dacă nu vei reuși să te ții de vreo promisiune, nu te necăjii, anul viitor vei avea șansa din nou să pui o promisiune!

La mulți ani 2021! 


Posturi mai vechi Posturi mai noi