5 cercei preferați Sensitive de la Studex

5 cercei preferați Sensitive de la Studex

 

Bijuterii ce pot fi purtați de oricine, chiar și de cei cu pielea senzitivă

Cerceii Sensitive by Studex® nu pot fi folosiți la perforare, dar sunt perfecți pentru un accesoriu nou pentru orice ocazie, de exemplu pot fi primii cercei după o perforare.  Cine dorește ceva nou, sau o reîmprospătare a bijuteriilor, poate să aleagă din sutele de perechi minunate de la Studex. Este important pentru noi ca toată lumea să găsească perechea perfectă din paleta Sensitive by Studex®.

Sensitive – prietenul pielii noastre

Nu întâmplător tot mai mulți oameni aleg bijuterii din materiale hipoalergenice. Oricine are pielea sensibilă la materiale precum nichelul știe că cerceii din materiale prietenoase cu pielea nu sunt în niciun caz un lux. Mulți oameni care au avut deja o experiență neplăcută în acest domeniu, evită ingredientele care provoacă iritație ca măsură de precauție, deoarece nu vor să-și împovăreze pielea inutil. Vă recomandăm Sensitive by Studex atât adulților, cât și copiilor. Putem vedea din lista celor mai populare bijuterii ale noastre care sunt preferatele clienților.

Trendi sau verde? Ambele!

În acest moment toți cerceii concepuți de noi sunt pentru cei care vor să aleagă un simbol potrivit pentru ei, și purtat în lobul urechii. Unul dintre cele mai populare perechi din gama noastră este cel în formă de unicorn care a fost concepută în mare parte - dar nu numai 😉 – pentru copii. Cu toate culorile prietenoase și vesele, se potrivește cu orice ținută, dar este perfectă și drept cadou pentru o zi onomastică, iar copilașul va fi foarte fericit și va prețui cadoul pentru un timp îndelungat.

Piatră zirconiu încorporat în gheare de metal – oriunde, oricând

De asemenea, printre cele mai bine vândute piese ale noastre se numără cerceii din zirconiu de 3 mm și 5 mm, care pot fi atât eleganți, cât și casual. Acești cercei pot fi combinați cu nenumărate culori și stiluri vestimentare. Este iubit atât de copii, cât și de adulți și, ca toți cerceii Studex, datorită ingredientelor sale premium, va fi un prieten de durată în viața de zi cu zi. Accesoriul nostru versatil, extrem de popular, este frumusețea rotundă de culoare perlată, cu diametrul de 6 mm, marele favorit al copiilor. Această mică bijuterie în formă de gărgăriță, este printre cele mai iubite perechi de cercei Sensitive de ani de zile.

Cercei confecționați din oțel medicinal?

Cerceii noștri sunt concepuți din oțel medicinal marcat 316L. Conținutul lor de nichel se află mult sub valoarea specificată în Regulamentul UE privind nichelul, deci pot fi considerați practic fără nichel. Acest metal este folosit și în chirurgie, din el se fac implanturi care pot rămâne în organism o viață întreagă. Asta este o dovadă suficientă, nu trebuie să explicăm mai mult, credem noi 😉


Posturi mai vechi Posturi mai noi