Medisept® - un mod sigur de perforare a nasului

Medisept® - un mod sigur de perforare a nasului

Vreți să oferiți partenerilor o soluție sigură și simplă de aplicare a piercing-ului în nas? Sistemul de perforare a nasului inventat de Medisept® oferă un proces de aplicare simplă și aproape fără durere. Datorită procesului ingenios gândit, capsulele sterile, ermetic închise nu pot fi atinse de cel care manevrează și piercing-ul de nas este introdus printr-o singură mișcare la locului lui. Medisept® a adus pe piață acest sistem revoluționar pentru a ajuta clienții finali să poate obține acel piercing dorit fără dureri.

Sistemul de perforare este unică și compatibilă doar cu capsulele de bijuterii livrate de Medisept®. Fiecare capsulă conține un piercing nas, ermetic închisă și sterilizat individual. Sistemul de perforare este astfel conceput, ca capsula să fie dintr-o mișcare ruptă și bijuteria din interior acționată de perforator. Astfel piercing-ul nu este atins până când nu este așezată în locașul creat de perforator, asigurând un proces cu siguranță antiseptică ridicată.

Proces de perforare sigur și peircing hipoallergenic

Sistemul de perforare Medisept® asigură o sterilitate ridicată al procesul de perforare. Pentru a fi și mai sigură tot procesul de aplicare a piercing-ului în nas este nevoia ca bijuteria care este aplicată în rana creată, să nu favorizeze apariția reacțiilor alergenice. Din acest motiv toate bijuteriile de nas marca Medisept® sunt confecționate din titan, un metal ce nu conține nichel.

De obicei cei care sunt alergici la metale, reacțiile cele mai intense sunt create de nichel. Fiind metalul cel mai alergenic, bijuteriile trebuie să conține cât mai puțin posibil. În Uniunea Europeană este reglementată  conținutul maxim de nichel în bijuterii, dar Medisept® a hotărât să nu să elimine complet acest metal alergenic din compoziția bijuteriilor.

Sistemul de perforare Medisept® asigură un proces de aplicare a piercing-ului în nas sigură și economică. Datorită construcției sistemului, aplicatorul de piercing poate fi utilizat timp îndelungat la perforare. Astfel utilizatorii primesc o soluție durabilă, ce poate fi folosit un timp îndelungat pentru aplicarea a sute de peircing-uri.

Precizie și siguranță pentru clienți mulțumiți

Cum v-ați obișnuit deja cu bijuteriile din gama Studex® System75™ și sistemul de aplicare a piercing-ului, pentru clienți este foarte important precizia cu care se aplică bijuteria. Clientul are posibilitatea să arată unde dorește perforarea, se marchează locul cu cerneală, după care se efectuează perforarea exact unde s-a marcat. Astfel se obține o perforare în maximă siguranță și un client total mulțumit de serviciile de aplicare a piercing-ului.

Nu uitați de importanța post tratamentului

Un proces de aplicare a piercing-ului sigură și sterilă este foarte importantă, dar la fel de importantă ce se întâmplă cu rana creată în timpul procesului. Rana realizată în nas se vindecă mai lent, decât în alte parte a corpului, deci trebuie îngrijit corespunzător. Na vă faceți griji, vă dăm suficiente informații să puteți explica clienților cum trebuie să efectueze procedura de post tratament ca totul să decurgă fără probleme și vindecarea să fie cât mai scurtă posibil.

Post tratament Medisept® sau Studex® 

În jurul rănii creată de perforator puteți umbla doar cu mâni curate. Locul perforației zilnic trebuie unsă cu soluția de post tratament Studex® Advanced sau Medisept® de cel puțin de două -trei ori. De fiecare dată piercing-ul trebuie mișcată în perforație, dar fără a crea neplăceri sau dureri. Scopul este sterilizarea, nu a crea răni noi.

 

Gelul sau spray-ul de post tratament conține multiple soluții care amplifică vindecarea rănilor. Soluția de post tratament nu conține ulei, astfel nu există riscul de a astupa porii pielii din jur și poate fi folosit pentru orice tip de piele fără riscuri. Pentru accelerarea vindecării este recomandat ca în primele săptămâni noaptea să acoperiți cu un pansament steril.

 

Este esențial să țineți curat și uscat zona perforată! În această perioadă să folosiți pentru suflarea nasul doar batiste de hârtie sterile, garantând astfel sterilitatea și uscarea necesară. În mod normal rana se va vindeca în 4-6 săptămâni, în acest timp nu se recomandă scoaterea piercing-ului deloc. După vindecare pentru perioade scurte se poate scoate piercing-ul, dar este recomandat ca să nu dureze acest lucru mai mult de 24 de ore, existând riscul ca locul perforat să se închide foarte repede.


Posturi mai vechi Posturi mai noi