An Nou, bijuterie nouă? O idee minunată!

An Nou, bijuterie nouă? O idee minunată!

Anotimpul iernii nu trebuie să ne împiedice cu nimic

Poate că în timpul iernii avem nevoie de cea mai mare varietate, renașterea. O nouă bijuterie ne poate înveseli starea de spirit, aducând culoare vieții noastre. Mai de mult, a existat o concepție greșită întrucât nu este recomandat să ne găurim urechea iarna. Este o concepție greșită, deoarece nu a existat niciodată o explicație logică pentru aceasta. Mulți oameni au preferat să amâne perforarea urechii pentru alte luni, deși iarna este un moment deosebit de potrivit în acest sens.

Nu transpirăm atât – pielea este mai ușoară de întreținut 

Gândește-te câte ore pe zi pielea ta transpiră primăvara și vara! Deși după perforarea urechii, ar trebui să încercăm să menținem zona afectată umedă și să evităm uscarea, această umiditate nu este în niciun caz aceeași cu transpirația. Mai mult, există o șansă mai mare de apariție a agenților patogeni într-un astfel de mediu. Cel mai bun mod de a-l menține umed este să cumpărăm lichid sau gel Studex® Advanced post tratament în momentul perforării urechii – care, pe lângă menținerea sterilă a lobului și ajutarea la vindecare, asigură în mod constant că partea perforată nu se usucă. Nu numai iarna trebuie utilizate șamponul și fixativul cu grijă, dar merită să evităm și parfumul sau alte substanțe chimice care ar putea irita zona sensibilă în orice anotimp.

Aer răcoros, senzație plăcută

Indiferent de procedura invazivă pe care o suferim, și piercing-ul urechii este, de asemenea, considerat a fi unul, compresele reci sunt întotdeauna recomandate. Aerul rece plăcut de iarnă rezolvă această problemă, cine are cercel nou, va avea o senzație plăcută continuă iarna. Desigur, trebuie să fim atenți cu șapca, nu este recomandat ca ceva să se prindă de noul cercel, acest lucru poate fi dureros, dar este mult mai ușor să avem grijă iarna, decât să renunțăm la piscină vara. Dacă alegem perforarea urechii cu Studex® SYSTEM 75™  iarna, putem aștepta cu nerăbdare primăvara și vara minunată cu urechi perfect vindecate și bijuterii noi frumoase.😊


Posturi mai vechi Posturi mai noi