Cercei la modă fără număr

Culoarea anului 2023 va fi Viva Magenta- o culoare vibrantă, vie, ieșită din comun

Să porți bijuterii colorate este o alegere. Fiecare dată când alegi o bijuterie, o potrivești la stilul tău de a fi, mai mult sau mai puțin îndrăzneț. Compania Pantone a decis culoarea anului: Viva Magenta. Această culoare neobișnuită, plină de îndrăzneală și viață, deschide poarta designerilor către un infinit de oportunități de modelare, combinare a culorilor și a materialelor. Noi vă încurajăm și de data asta să fiți îndrăzneți și să alegeți cerceii noi de culoare Viva Magenta. Această bijuterie viu colorată va aduce un strop de îndrăzneală în zilele obișnuite indiferent dacă este vară sau iarnă.

„O culoare neobișnuită în vremuri neobișnuite” - așa au început cei de la Pantone când au comunicat culoarea anului 2023. Țineți minte acest cod: 18-1750. Vă va surprinde cât de dinamică va deveni piața modei în jurul acestei culori atipice. Dacă analizăm mai de aproape este o nuanță de roșu purpuriu, care emană optimism și bucurie. Roșul purpuriu este o culoare puternică inspirată din natură, fiind o culoare obținută din păduchi violet.

Cercei viva magenta la Studex

„Dacă porți această culoare viva magenta este exclus să nu acaparezi privirea tuturor” –a declarat directorul executiv de la Pantone Color. Sună promițător nu? Noi avem o veste extraordinară pentru tine! Ca tu nu numai cu genți și haine să fi la modă, noi am pregătit gama noastră de cercei cu pietre viva magenta! Caută în oferta noastră colecția cu codul S782, cercei Studex Sensitiv tip piercing din metal medicinal placat cu aur, sau bijuteria cu codul 7521-6227, cercel din gama Studex System 75 cu pietre așezate în formă de margaretă. Ambele sunt cu cristale de culoare viva magenta cu un design plăcut ochiului. Bucură-te de modă, alege bijuterii din gama Studex.

Cercei inele – un clasic nemuritor

De-a lungul istoriei bijuteriile în formă de inele reprezenta prosperitate, putere. În vremuri străvechi putea purta numai cei care avea un statut de conducător, lider al comunității. Forma a rămas, dar simbolul pe care o reprezintă nu mai e cea fost. Acum are acces oricine la cercei în formă de inele. Astfel nici clienții Studex nu sunt privați de această posibilitate, oferim o serie de modele de cercei în formă de inele pentru voi. Ce nu trebuie uitat, la Studex toți cerceii sunt confecționați din metal medicinal, durabil, hipoalergen. Cerceii în formă de inele sunt placate cu aur sau argint, în trei mărimi.

Ești interesată de un nou cercel?

În ultima vreme este la modă, în special la tineri, să poartă mai mulți cercei în lobul urechii. Acest lucru inevitabil duce la faptul că trebuie perforat de mai multe ori lobul. Dacă și tu vrei să ai mai mulți cercei înșirați unul lângă altul, va trebui să te supui procesului de perforare. Nu te speria, ești la locul potrivit! Partenerii noștri pot să te ajută cu aplicarea unui cercel tip piercing în doar câteva minute. Norocul tău este că poți alege din zeci de cercei și noi suntem convinși că vei găsi ceva să-ți fie pe plac. Gama noastră de cercei tip piercing se tot extinde, deci merită să verifici din când în când oferta, poate îți vine niște idei. 😊

Înainte de plecare din salonul unde ți-a aplicat piercing-ul să nu uiți să întrebi de tratamentul ce trebuie să aplici după perforare. Noi, prin partenerii noștri, oferim un gel sau o soluție lichidă cu care zilnic trebuie să te tratezi. Cu cât mai mult iei în serios tratamentul, cu atât mai repede se vindeca rana din lobul urechii. Dacă ai ales corect tratamentul și ai fost sârguincios, în trei săptămâni poți schimba cercelul tip piercing pe unul definitiv. Dacă te-ai îndrăgostit de bijuteria intermediară, te anunțăm bucuros că vei găsi un cercel identic în oferta noastră. Alege bijuteriile sclipitoare și sigure de la Studex și bucură-te de abundența de culori și forme potrivite pentru stilul tău.


Posturi mai vechi Posturi mai noi