Aparatul pentru piercing este ajutorul tău de nădejde dacă copilul tău nu are încă cercel în ureche!

aparat pentru piercing cercei pentru bebelusi

Aparatul pentru piercing este ajutorul tău de nădejde dacă copilul tău nu are încă cercel în ureche!

Încă de prin anii '80, orice fetiță nou-născută a părăsit maternitatea cu o gaură în ureche, făcută cu un ac de seringă, și cu o bucățică de ață înnodată. Vremurile și necesitățile s-au schimbat. De acum ne dorim cu toții să apelăm la metode mai puțin dureroase, și mult mai sterile. Dacă și copilașul tău este într-o asemenea situație, și deja își dorește să aibă cercei, cea mai sterilă și delicată metodă de a-l mulțumi, este cu ajutorul aparatului de piercing Studex System 75 combinat cu avantajele cerceilor special concepute de Studex,  pentru copii și bebeluși!

De obicei, deja în perioada primăverii se interesează mulți părinți de această posibilitate de a-și mulțumi copii, însă în mod clar, perioada vacanței de vară este momentul cel mai potrivit pentru a aplica prima gaură și primul cercel în urechea unei domnișoare. De ce? Pentru că în această perioadă copilul este mai atent supravegheat de părinte, și astfel are timp să îngrijească cu atenție urechea proaspăt găurită, pentru a evita eventualele accidente sau infecții.  Bebelușii și copiii care au cercei proaspăt puși în ureche nu trebuie să-și atingă rana cu mâinile murdare! Părintele, fiind aproape, poate să-i atragă atenția, sau chiar să facă să evite acest lucru, și implicit infecțiile ulterioare nedorite.

Satisfacția micilor clienți este un aspect deosebit de important pentru noi! Din acest motiv Studex a pregătit cerceii care sunt destinați bebelușilor și copiilor mici cu o atenție deosebită. Pe lângă designul diversificat și atrăgător, un aspect important este și calitatea superioară a materialelor utilizate pentru fabricarea cerceilor destinate copiilor ca să se evite eventualele alergii  sau intoleranțe. Aplicarea cerceilor cu ajutorul aparatului de piercing Studex însă, asigură mediul steril, traumă minimalizată și vindecarea rapidă.

Nu aștepta deci să treacă vara! Alege cea mai sigură și cea mai puțin dureroasă metodă, cu ajutorul aparatului pentru piercing Studex System 75,  ca pe când începe grădinița sau scoală, copilul tău să-și reia cursurile cu urechea vindecată și cu o pereche de cercei strălucitori în ureche!


Posturi mai vechi Posturi mai noi