Back2school cu Studex și cu cercei noi!

cercei pentru copii cercei Studex

Back2school cu Studex și cu cercei noi!

Sentimente amestecate legate de perioada care urmează? Da, știm că este foarte plăcută perioada de vacanță, dar trebuie să recunoaștem că și ideea de a ne reîntâlni cu colegii de școală este una plăcută și pentru acest moment merită să ne facem niște planuri,  pregătiri! Un look nou, mai fresh, care să pună în evidență noile tale atuuri, poate o coafură nouă, o ținută nouă, care niciodată nu va fi completă fără cerceii potriviți, asortați la ținută! Studex este alături de tine și în acest moment important și te invită să răsfoiești oferta, după ce te-ai decis care este trendul potrivit pentru această toamnă!

Cum poți lua decizia cea mai bună? Ia să vedem noi, de ce aspecte e bine să ții cont pentru un look coerent, irezistibil?

Vara asta te-a maturizat? Ai devenit mai feminină? Îți plac accesoriile mai finuțe? Foarte bine! Adoptă un stil feminin de vestimentație! Renunță la pantaloni, alege rochițe și fustițe în culori feminine și completează look-ul cu cercei Studex mici, sclipitori și elaborați, decorați cu perle, sau cristale colorate, ultra lucioase!

Ești o fire mai rebelă? Nu e nici o problemă! Trebuie să fim cu toții originali și unici! Optează pentru o vestimentație oversized, cămăși lejere, pantaloni largi! Completează-ți coafura îndrăzneață cu cercei Studex din gama Novelty! Vei găsi aici câteva perechi ultra-haioase, colorate, absolut unice, numai bune de a completa look-ul tău rebel!

Nu trebuie să uităm nici de domnișoarele cele mai tinere! Poate chiar și prima zi la grădiniță devine mai așteptată,  dacă exact pentru ziua respectivă te așteaptă o pereche nouă de cercei strălucitori, într-o cutiuță mică și cochetă de la Studex! Nu uita că Studex are o ofertă încântătoare de cercei speciali pentru copii!

Intră acum să răsfoiești oferta noastră! Alege modelele și formele preferate și fă comandă încă din timp, ca în prima zi deja să fie la îndemână pentru a-ți întregi ținuta și a-ți ridica moralul! Te așteptăm cu drag să accesezi webshopul Studex pentru cerceii cei mai potriviți!


Posturi mai vechi Posturi mai noi