Cei mai apreciați 10 cercei și piercinguri Studex ce pot fi aleși pentru găuritul urechilor

cercei Studex piercing Studex

Cei mai apreciați 10 cercei și piercinguri Studex ce pot fi aleși pentru găuritul urechilor

Dacă te-ai decis că a venit momentul să îți aplici prima gaură în ureche, sau de ce nu,  pe lângă găurile așezate tradițional pe lobul urechii, îți dorești și altele, trebuie să ții cont de faptul că acești cercei Studex și piercinguri de ureche sunt mai speciali, sunt concepuți pentru găurit. Ele sunt fabricate dintr-un material puternic, pentru a rezista în ciuda faptului că au fost fabricate cu un țepuș deosebit de subțire ca să asigure străpungerea rapidă și nedureroasă. Acești cercei Studex, alături de piercingurile de ureche le vei găsi adunate în webshopul nostru în categoria  "cercei Studex System75".  

Pentru că esteticul este la fel de important ca și partea practică, te invităm să intri și să răsfoiești oferta bogată de cercei și piercinguri de ureche Studex  System75,  deoarece fiecare este perfect potrivit pentru aparatul de piercing Studex System75, care îți poate oferi o aplicare nedureroasă, igienică și absolut sigură, chiar și la tine acasă, de la primul până la ultimul pas, și până la vindecare.

Ne-am gândit că poate nu te superi dacă îți vindem câteva ponturi din interior, care sunt cele mai îndrăgite modele, care sunt deseori cumpărate ca și primul cercel sau piercing de ureche... poate te ajuta!

Cei mai  îndrăgiți rămân mereu cerceii simpli, rotunzi, în culori tradiționale, adică aurii sau argintii. Cu acest model nu ai cum să dai greș în perioada cât trebuie să le porți fără ca să le scoți din ureche. Sunt piese elegante, clasice, care sunt potrivite oricărei ținute, personalități!

După modelele cele mai clasice urmează modelele mai feminine, micuțe și reținute, cum ar fi cele cu perle micuțe, sau cristale sclipitoare, în diferite forme tradiționale, cum ar fi o floare, sau o inimioară.

Pentru că avem și multe domnișoare deosebit de tinere printre clientele noastre, pe locurile 5 și 6 vom regăsi cerceii cu modele de buburuză și unicorn. Haioase și drăguțe piese pentru bună dispoziție!

Pe locurile 7 și 8 vom regăsi iarăși câteva modele mai obișnuite și îndrăgite pe scara largă, cum ar fi semicercul, sau forme din cristale lucioase, de exemplu o inimioară, un fluture sau o piatră rotundă, șlefuită și colorată.

Pe locurile 9 și 10 vom regăsi modelele mai sofisticate, cu un design mai pretențios dar cu aspectul pe măsura, cum este modelul Fireball sau cercelul Studex  cu zircon integrat cu ajutorul unor cleme placate cu aur.

Intră și tu acum să-ți alegi cele mai potrivite modele personalității tale, și bucură-te de noile cercei Studex și de piercingurile de ureche fără să mai aștepți!


Posturi mai vechi Posturi mai noi