Trenduri de iarnă la modă și cerceii Studex

Cercei medicinali cercei Studex

Trenduri de iarnă la modă și cerceii Studex

Iată, suntem în prag de iarnă, s-a adăpostit frigul peste noi. Nu avem încotro, va trebui să adaptăm și garderoba la vremea friguroasă de afară. Vom vedea probabil din ce în ce mai multe paltoane groase și șepci căptușite pe stradă. Dar asta nu înseamnă că moda s-a potmolit. Acum este momentul să scoți la vedere cizmele elegante, fustele groase și accesoriile de mult uitate în dulapuri și sertare. 

Orice ai hotărât să porți, alege accesorii potrivite! Niște cercei colorați care pot adăuga un plus de culoare zilelor morocănoase, un cristal strălucit care reflectă orice rază a soarelui oricum slăbit. Ai nevoie de acest impuls pozitiv să poți trece peste zilele mohorâte de iarnă!

Noi te susținem cu cea mai mare plăcere să poți purta cerceii cei mai potriviți pentru ținuta ta de iarnă. Moda toamnă-iarnă 2020 a adus în prim plan multe culori vii. Culorile preferate pentru haine sunt cele roșii purpurii. Bluzele sunt cu mâneci largi, în culorile crem și nuanțe de alb. Se poartă acum multe dantele, franjuri și cei nostalgici revin la materiale în carouri și dungi. 

Accesoriile preferate sunt cele intens colorate. Cu acestea se potrivesc la perfecție cerceii medicinali Studex din gama Fireball sau cu pietre de Zircon. 

Dar nu trebuie să renunți nici la celelalte opțiuni. Dacă ai ales să porți o haină intens colorată, cum ar fi un compleu roșu purpuriu cu accesorii albe, poți alege cercei cu perlă, care se vor încadra perfect în ansamblu. 

Pentru ținute mai puțin colorate, costume clasice din piele sau stofă cu carouri, recomandăm gama de bijuterii în diferite forme netede, glob, semicerc, lună, steluțe în culorile argintii. Acestea vor completa perfect accesoriile din piele sau înlocuitor de piele în culori pastelate.

Dacă consideri că nu am dat variante potrivite pentru tine, să știi că nu numai aceste modele pot fi cumpărate în webshop-ul nostru. Te invităm să vizitezi gama noastră de cercei medicinali Studex Sensitive și alege din sutele de modele puse la dispoziția cumpărătorilor. 


Posturi mai vechi Posturi mai noi