Cercei Baby Box – urechi de bebeluși, cercei mini potriviți

Cercei Baby Box – urechi de bebeluși, cercei mini potriviți

Din toate, primele sunt cele care rămân de neuitat. Primul pas, primele cuvinte rostite – primul cercel. Tocmai pentru asta am dezvoltat pentru voi pachetul Baby Box. Acest pachet este destinat special pentru bebeluși.

Găurirea urechii în condiții de siguranță și confort în purtare

De ce este special acest pachet? Cerceii care se găsesc în aceste pachete sunt minusculi, concepuți special pentru bebeluși. Stemul este mult mai scurt, decât la ceilalție cercei comercializați de Studex. Acest cercel este unul tip piercing, deci se poate folosi pentru găurire cu aparatul potrivit. Fiecare cercel pentru bebeluș vine ambalat ermetic. Sunt confecționați din metal medicinal acoperit cu argint sau cu aur. Astfel putem spune că se întrunesc toate condițiile pentru un proces de găurire fără riscuri de infectare. 


Care este miza problemei aplicării primului cercel? 😊

Fiindcă toți cerceii Studex sunt comercializați într-un ambalaj ermetic, procesul de aplicare a lor este unul sigur, fără riscuri de infectare. Cerceii din pachetul Baby Box fac parte din gama System 75, deci sunt compatibili cu  aparatele pentru piercing System 75. Acest aparat de aplicat piercing oferă o găurire rapidă, silențioasă și fără dureri însemnate. Bebelușul nici nu-și va da seama când a început și când s-a terminat găurirea.  

Cercelul are stemul scurt, iar la capăt, clipsul în formă de fluturaș acoperă complet capătul ascuțit al acestuia. Astfel nu se pune problema rănirii pielii din spatele lobului urechii.  

Cum observi, acest pachet este un candidat ideal pentru cadou pentru un bebeluș nou născut care poate fi oferit la toate evenimentele: botez, ziua de naștere, onomastică, crăciun, ziua copiilor sau doar de plăcere. 

Aceste bijuterii speciale sunt deosebite și poți alege din mai multe variante de culori și forme: formă de floare, ornate cu pietre mici sau simple, acoperite cu argint sau aur. 

Ce legătură avem noi cu „Zâna Măseluțelor”?

De ce am denumit pachetul Baby Box? Este foarte simplu! În primul rând pentru că este destinat pentru bebeluși. În al doilea rând, fiindcă am inclus și o surpriză pentru voi! Cutiuța conține un pachet de bază pentru aplicarea cerceilor în condiții sterile: o pereche de cercel ambalat steril, soluție de dezinfectare, loțiune pentru post tratament, o pereche de clipsuri. În afară de acestea vei mai găsi în pachet o cutiuță cu design deosebit pentru depozitarea pozelor care marchează acest eveniment special: primul cercel. 

Dar nu numai aceste poze pot fi incluse în colecție! Niciodată nu este prea devreme pentru colectarea amintirilor dragi. Astfel noi am convenit cu Zâna Măseluțelor și am confecționat un mic sertar pentru depozitarea dințișorilor de lapte. Dar tot aici pot fi depozitate și alte comori cum ar fi: primul moț sau primul mărțișor. 

Mai multe informații despre pachetul cu cerceii pentru bebeluși poți afla aici: 

https://studex.ro/collections/cercei-system-75/stem-scurt


Posturi mai vechi Posturi mai noi