Cine se bucură cel mai mult de un cadou? Copiii!

Cine se bucură cel mai mult de un cadou? Copiii!

Suntem la un pas de Ziua Internațională a Copiilor. Noi ne-am gândit la ceva. 😊 Voi v-ați făcut planuri pentru această zi?

Cel mai frumos lucru este să dăruiești – spune o vorbă din strămoși. Acest lucru devine și mai valabil dacă dăruiești copiilor. 1 iunie este Ziua Internațională a Copiilor. În această zi se sărbătorește copilul. Familiile organizează evenimente la care copiii se pot juca, distra atât în familie, cât și în anturajul lor de prieteni. Important este ca ei să fie fericiți în această zi. 

Pentru intensificarea bucuriei nu strică să primească la prima oră un mic cadou. Ei se bucură oricum că au o zi numai a lor, dar un cadou cu siguranță va amplifica bucuria lor. Prin acest gest putem dovedi încă odată, că la fiecare pas ne gândim la ei, că prin toate faptele noastre zilnice vrem doar binele și fericirea lor. 

Gestul de a dărui nu este o invenție a erei moderne. A dărui a fost mereu un gest prin care oamenii au transmis către persoana iubită, stimată, că o respectă și acceptă așa cum este și îi mulțumește pentru sentimentele reciproce. 

Copiii fiind din naștere puri și fără vicii, ei se pot bucura fără prejudecăți de orice mică atenție. Ei acceptă cu aceeași plăcere o înghețată sau pistol cu apă. Dar noi îți propunem să le dai un cadou care va fi foarte apreciat!

Cercei medicinali chiar și pentru copiii mici

Cerceii medicinali hipoalergenici de la Studex se potrivesc pentru orice vârstă. Ei se pot aplica atât la adulți, cât și la copiii mici. Compania Studex din prima clipă a avut în vedere ca începând de la primul cercel aplicat la copii să fie garantate condițiile de siguranță. Copiii trebuie să aibă șansa de a nu fi expuși la dureri inutile, sau la o infecție după o găurire a urechii. 

Știm că există o tradiție prin care bebelușul primește primul cercel unul din aur. Nu spunem că nu este o tradiție frumoasă, doar aducem aminte că ascunde riscuri inutile. Alergia la metale nu poate fi constatată la această vârstă. Nu ar fi mai bine să folosești cercei medicinali hipoalergenici, fără conținut de nichel? 

Foarte multe familii programează botezurile de Rusalii. Recomandăm părinților și nașilor de botez să caute bijuterii hipersigure, care exclud apariția neplăcerilor ulterioare. 

Cerceii medicinali de la Studex sunt la fel de frumoși și durabili ca cei din aur, metalul medicinal fiind acoperit cu un strat gros de aur. Există o gamă variată de dimensiuni și forme. 

Nu este o problemă dacă destinatarul cadoului este o fetiță mai mare și lor vei găsi o serie de opțiuni cu forme și culori extravagante. Indiferent că este vorba de primul sau al doilea cercel, în gama cerceilor de la Studex vei găsi în totdeauna de ceea ce ai nevoie. 

Vizitează-ne webshop-ul studex.ro și alege unul dintre cerceii cu perle, cerceii cu pietre, în formă de floare sau fluturaș. 

Îți dorim o ziuă a copiilor plină de bucurii, strălucire în ureche și înghețată gustoasă în mână!


Posturi mai vechi Posturi mai noi