Google My Business – viitorii tăi clienți te așteaptă în fața ușii

Google My Business – viitorii tăi clienți te așteaptă în fața ușii

Google My Business este un tool gratuit oferit de compania Google, ce se potrivește ca o mănușă pentru afaceri mici cum este un salon de înfrumusețare. Prin intermediul aplicației poți afișa pe harta Google afacerea ta și dacă cineva se interesează după saloane de înfrumusețare în zonă, va afișa și al tău. Putem spune că pentru afaceri de genul saloanelor este un tool obligatoriu. Este un instrument foarte util, în special afacerilor care nu fac comerț online, ci oferă diferite servicii zonale sau locale clienților. Cum ar fi salonul tău, partener de încredere al Studex.

 

Alege Google My Business – dacă nu ai website

 

Dacă nu ai website, atunci acest instrument se potrivește ție ca o mănușă! Google My Business nu este ca un website, mai bine seamănă cu o carte de vizită, numai că sunt mai multe detalii incluse. Poți introduce multe date despre afacerea ta, inclusiv poze atât din exterior, cât și din exteriorul clădirii. Este foarte important ca datele despre tine și afacerea ta să fie reale și să prezinte cât mai corect profilul și serviciile oferite de tine. Dacă nu ai bani pentru promovarea afacerii prin intermediul unui website, acest instrument gratuit poate aduce mulți clienți din zona ta. Este foarte util că utilizatorii a internetului să poate obține ușor informații unde, în ce perioadă și ce fel de servicii pot obține în salonul tău.

 

Dacă este gratuit ar fi păcat să nu le folosești.

 

Google My Business a fost special conceput pentru afaceri care nu sunt promovate prin intermediul marketingului online. Un website este listat în motorul de căutare și utilizatorii căutând după cuvinte cheie ajung să viziteze website-ul. Pentru fiecare client există această oportunitate, dar să ajungi pe lista preferințelor pentru anumite cuvinte cheie, necesită investiție serioasă. Cu Google My Business scapi de această investiție, dar totuși ești prezent în mediul online. Nu ai nevoie de altceva decât de un cont Google după care trebuie să completezi cât mai exact câmpurile disponibile. Este extrem de important ca tot ce completezi să fie corect. să treci numele întreg al salonului și locația exactă cu stradă și număr ca viitorii tăi clienți să ajungă ușor la tine. Nu uita să treci programul de lucru și serviciile ce pot fi obținute în salonul tău. Dacă totul este bine completat, Google My Business în combinație cu aplicația Google Maps va da posibilitatea utilizatorilor să creeze o rută direct la tine la salon. Atât de simplu să aduci pe cineva la tine în salon!

 

Mereu actualizat!

 

Google My Business nu numai îți dă posibilitatea să actualizezi datele, dar periodic te anunță că ai date neactualizate sau de mult nu ai verificat contul tău business. Să știi că este bine ca din când în când să mai încarci o poză recentă, să treci în revistă produsele sau serviciile oferite. Să nu uităm că clienții tăi pot scrie păreri despre afacerea ta și acestea din când în când trebuie mulțumite. Ratingul tău va conta mult pentru viitorii tăi clienți. Această carte de vizită online este extrem de simplu de administrat. Vei da seama la un moment dat cât de util poate să fie.

 

Studex recomandă să folosești

 

Ca o nouă funcționalitate a Google My Business, firma ta poate apărea în anumite situații inclusiv pe lista motorului de căutare Google Search. Tot ce trebui să faci, să completezi cu cuvinte cheie potrivite și relevante pentru serviciile tale. Astfel ai șansa ca nu numai cei care caută pe Google Maps să ajungă la tine, ci și cei care caută după serviciile tale din apropiere în motorul de căutare.

 

Nu neglija importanța pozelor ce încarci despre afacere. O imagine potrivită și de calitate cu o descrie scurtă și succintă imediat vor acapara atenția clienților. Dacă cineva dorește să aplice piercing sau doar dorește un nou cercel de calitate, alege salonul unde poate efectua acest procedeu după calitatea și siguranța serviciilor. Va conta pentru ei cât de ordonată, curată este salonul care optează. Aceste informații o poate obține doar din imaginile încărcate și părerile clienților care au mai fost la tine în salon. Astfel recomandăm să încarci poze care te arată în acțiune, când aplici, manevrezi piercing-ul, precum poze cu rezultatul, minunăția de pirecing Studex aplicat. Nu poți imagina cât de mult contează pentru afacerea ta să ai clienți mulțumiți, care cu bucurie împart părerile și pozele cu cerceii Studex preferați obținuți la tine în salon.

 


Posturi mai vechi Posturi mai noi