Cercei piercing și cercei medicinali pentru cele mai deosebite femei din lume! Sărbătorim Mamele!

Cercei piercing și cercei medicinali pentru cele mai deosebite femei din lume! Sărbătorim Mamele!

Prima duminică din luna Mai este dedicată celor mai deosebite femei din lume, Mamelor! Îți propunem să contribui la serbarea feminității cu ajutorul unor cercei si piercinguri de ureche!

Primăvara ne uimește mereu și ne convinge despre puterea imensă a naturii, dacă vine vorba de regenerare, de reînnoire.  Această forță incredibilă o vei regăsi și în fiecare femeie, așadar nu este de mirare că primăvara este despre și pentru femei!  Cum să faci să nu te pierzi în datele din calendar? Propun să facem un pic de recapitulare!

Ce anume sărbătorim  de 1 Martie?

În România, Bulgaria, Macedonia și Republica Moldova, un șnur alb-roșu, oferit în prima zi de primăvară, se considera a fi purtător de noroc. Deși în restul țării este oferit de bărbați pentru femei, în Moldova mărțișorul este oferit și bărbaților. Poți oferi acest gând bun tuturor celor de care îți pasă.

Ce sărbătorim de 8 Martie?

De 8 Martie, sărbătorim Ziua Internațională a Femeii, comemorând realizările femeilor din toate domeniile.  În această zi poți să îți exprimi admirația față de acele femei care te-au impresionat în viață, indiferent că ești femeie sau bărbat.

Când sărbătorim ziua Mamei?

Este o sărbătoare care nu are data fixă. Prima duminică a lunii Mai este ziua în care ai putea să îți surprinzi mama cu un gând bun și o atenție care să îi încânte sufletul.  Desigur, zic eu, că aici intră și bunicile!

Dacă dorești să le faci o surpriză, noi am vrea să îți atragem atenția că nici din cercei și bijuterii de genul piercingului de ureche nu e posibil ca o femeie să aibă prea multe. Oricâte ar avea, așa un cadou mic, lucios, și împachetat frumos, este mereu mai mult decât bine-venit!

Mai mult de atât, dacă mama ta nu a avut gaură în ureche, sau poate e mai îndrăzneață și își dorește și pe a doua, poți să îi oferi o amintire deosebită! Ia cu tine aparatul de piercing și pune-i tu primul cercel în ureche! Suntem convinși că va fi un cadou deosebit de apreciat!

E bine de știut că în oferta Studex se regăsesc și cercei medicinali pentru cei mai sensibili. Dacă alegi acest tip de piercing, cu aparatul original Studex, în mod sigur rezultatul va fi unul lipsit de complicații.

Noi ne pregătim deja! Vino să te convingi și tu!


Posturi mai vechi Posturi mai noi