Piercing de ureche, cadou de Paște pentru cei care încă mai caută inspirație!

Piercing de ureche, cadou de Paște pentru cei care încă mai caută inspirație!

Împodobește-ți sufletul cu gânduri senine,  și urechea cu un piercing nou și în ton cu aerul primăvăratic de afară!

Gradele de afară devin din ce în ce mai prietenoase și natura începe să își arate fața cea mai frumoasă, proaspătă și împodobită cu flori colorate. Este și perioadă postului dinainte de Paște, când  fiecare dintre noi caută inspirație, cum am putea  face să alungăm monotonitatea zilelor cu ocazia Învierii. Ia să vedem cu ce idei am putea noi să contribuim?

Vopsitul ouălor

În multe familii, conform tradiției, pregătirile sunt începute încă din timp. Curățenia de primăvara, pregătirea cozonacului, pune în mișcare fiecare membru al familiei. Acolo unde sunt copii însă, poate una dintre cele mai așteptate momente este decorarea, vopsitul ouălor.

Indiferent ce metoda ai prefera, vopsitul natural al ouălor fierte, sau decorarea cu diferite metode elaborate,  este important să știi că va oferi multe momente de neuitat celor mici. Aceasta activitate stimulează creativitatea și folosește energia celor mici într-un mod constructiv.

Vânătoarea de ouă de Paște

O casă mai mare, sau una care are și o grădină este un teren perfect de joacă!  Dacă ascunzi bine pe lângă oul colorat și câteva cadouri mai mici, și dulciuri, în mod sigur plictiseala va fi alungată și cei mici nu se vor satura prea repede. Aceste cadouri  pot fi unele de genul care sa le dea și mai multă ocupație, cum ar fi creioanele colorate sau creta colorată.

Cadouri de Paște

În multe familii, și de Paște se oferă cadouri mici, pentru că cel mai fericit om este cel care poate oferi ... și pentru că  orice femeie, indiferent de vârstă,  va aprecia ceva lucios, decorativ , care este în ton cu ideea renașterii, ce ar fi dacă te-ai uita peste oferta Studex? Gama variată de culori și modele face ca alegerea să fie într-adevăr o decizie dificilă, dar cu siguranță te vei descurca! Este un atu important și faptul că aceste piercinguri sunt sterile, potrivite și pentru cei mai sensibili.

Fiind o perioadă când mai mult stăm acasă, venim și cu o altă sugestie. Studex îți poate oferi aparat pentru piercing, care poate fi utilizat cu atâta ușurință încât poți să îți faci singură prima, sau de ce nu, chiar și a doua  gaură în ureche.

Recomandăm și în cazul în care urmează să fie primul piercing în viața unei fetițe. Modelele oferite de Studex în mod sigur le va încânta, iar aplicarea este una rapidă si sterilă.

Noi, echipa Studex, cu această ocazie am vrea să vă urăm Paște Fericit alături de cei dragi!


Posturi mai vechi Posturi mai noi