Cercei Studex, cadoul perfect de Crăciun

cercei piercing cercei Studex

Cercei Studex, cadoul perfect de Crăciun

Vă imaginați, dragii mei? Din nou este acea perioadă când unii dintre noi cădem într-o depresie adâncă, suntem în veșnică căutare de idei de cadouri pentru cei dragi. Crăciunul este perioada bucuriilor, nu am vrea să necăjim pe cineva nealegând cadoul cel mai potrivit pentru el/ea.

Dacă aveți Doamne și Domnișoare în anturajul vostru, dar nu numai, putem să vă ușurăm mult această muncă de cercetare. Cu cerceii Studex  nu poți să dai greș! Garantăm că vei aduce un zâmbet larg în viața lor, mai ales dacă va fi însoțită și de o îmbrățișare călduroasă. În aceste vremuri incerte și acest gest aduce un plus de căldură în sufletul lor.

Cercei piercing Studex amintire pe viață?

De obicei, bijuteriile sunt cadouri care rămân ca o amintire de neuitat. Dacă te uiți în urmă, vei recunoaște că sunt multe cadouri primite dea lungul anilor pe care nu le mai folosești, poate nici nu-ți mai aduci aminte. Dar de primul cercel primit în copilărie cu siguranță îți amintești. La fel probabil nu vei uita niciodată de verigheta primită la căsătorie, pe care cu multă sârguință o porți zilnic. Dar la fel de drag poate fi și un inel de logodnă sau un lănțișor. Depinde de situații, dar toți avem câte o bijuterie dragă.

Sigur, nu numai bijuteriile pot fi considerate cele mai potrivite pentru sexul frumos. În funcție de stilul lor de a fi, ele pot avea diferite opțiuni. Unii vor prefera primordial o carte, alții vor pune pe primul loc o ședință într-un salon de înfrumusețare sau o haină de mult dorită. Dar toate astea vor pierde actualitatea, cartea o va citi și va pune pe raft, ședința de înfrumusețare va pierde efectul în 2-3 zile, haina se va uza sau va ieși din modă în 1-2 ani. Dar cerceii vor rămâne mereu în viața lor ca un episod de neuitat! Dacă sunt confecționați din materiale durabile și de calitate, cerceii pot fi purtați chiar mai de multe generații.

Deci dragii mei, cerceii Studex pot fi un cadou care va rămâne în amintire, va fi discutată și rediscutată în următorii ani de fiecare dată când ajung să fie purtate. Chiar pot primi nume specifice de genul: cercei primiți de tine de Crăciun, sau piercingul primit de la bunici. Ce bine sună, nu?

Breviar cum să alegi cerceii de la Studex

În astfel de momente plăcute putem include și seria cerceilor Studex. Dacă alegi de Crăciun să dai o bijuterie mai specială, poți alege din mai multe modele și stiluri din webshop-ul nostru. Ca să poți alege cel mai potrivit cercel tip piercing de la Studex îți facem un mic îndrumar ca nu cumva să strici surpriza momentului cu alegeri nepotrivite.

Cercei Studex pentru Doamne cu stil

Presupunem că Doamnele au deja găurite urechile, ca urmare vă recomandăm cercei din seria Sensitive. Această colecție de cercei au stemul rotunjit și nu pot fi folosite în aparatul de făcut piercing.

Toată colecția de cercei piercing Sensitive se încadrează în categoria de cercei medicinali. Materialul folosit la confecționarea lor sunt identice cu cele folosite la confecționarea implanturilor medicinale. Este un material special conceput, fără adaos de nichel sau de cupru, pentru a evita complet riscul de alergii. Acest lucru recomandă folosirea lor pentru oricine, inclusiv cei care sunt sensibili la alergiile la bijuterii.

Alegerea cerceilor piercing Studex recomandăm să fie după stilul Doamnei care va purta.

Cercei Studex cu cristale 

Dacă știi că Doamna ta preferată poartă cu plăcere bijuterii și accesorii care strălucesc, recomandăm să alegi din gama Fireball, cu Zircon sau Margarete. Acești cercei au încadrate cristale colorate sau transparente în construcția lor.

Cercei Studex discrete

Dacă cadoul trebuie să fie ceva mai discret, poate lua o formă mai jucăușă, atunci îți putem recomanda colecția de cercei Neon sau Novelty. Această gamă se potrivește mai mult pentru Domnișoare, dar cu mult drag recomandăm și Doamnelor cărora le plac bijuteriile nostime. Aceste piercinguri sunt mici în diferite forme și culori, respectiv se pot combina între ele cu multă ușurință. Merită cumpărate în set.

Cercei Studex cu forme clasice

Dacă bijuteria trebuie să fie ceva clasic, atunci clar recomandăm gama cu forme netede. În funcție de preferințe, poți alege perla sau varianta de glob. Cerceii cu perlă sunt de diferite diametre. La fel colecția de glob, poate avea mai multe dimensiuni.

Dacă Doamna ta dorește ceva și mai clasic, atunci poți alege cercei în forme de cerc. Această gamă poți alege și atunci când vrei un set întreg de piercinguri industriale. Sunt de diferite dimensiuni, de culoarea aurie sau argintie.

Cercei Studex în diferite forme și culori

Dacă printre toate acestea înșirate nu ți-ai găsit bijuteria preferată de tine, mai poți încerca și gama piercingurilor în forme de stea, inimioară, cruce, fluture. Și acestea sunt de diferite culori și forme, merită vizualizate.

Dacă cauți ceva pentru un copilaș, atunci îți recomandăm cerceii cu stem scurt. Acestea sunt special concepuți pentru cei mici care au deja urechea găurită. În această gamă sunt incluse 4 feluri de cercei în formă de margarete de diferite culori.

Povestea primului cercel

Până acum am vorbit despre acele Doamne și Domnișoare care au deja găurite urechile pentru cercei. Dar avem o surpriză mare pentru tine! În webshop-ul Studex poți cumpăra un sistem întreg de făcut piercing.

Procesul de piercing Studex System 75 este fenomenal! Îți oferă un aparat piercing cu care poți găuri ușor și fără riscuri urechea sau nasul și în același timp îți oferă o gamă largă de cercei medicinali care se potrivesc în acest aparat. Toate bijuteriile medicinale din colecția System 75 au stemul ascuțit, deci sunt special adaptate pentru aparatul de piercing. Cerceii vin în ambalaje vidate și înainte de ambalare sunt sterilizate. Pentru a introduce în aparatul de piercing înainte de găurire, nu trebuie desfăcute, nu trebuie atinse cu mâna. Astfel tot procesul devine atât de sigur că se exclude complet orice posibilitate de infectare a rănii produse în timpul procesului de găurire.

Pentru evitarea oricărui pericol de infectare se recomandă folosirea soluțiilor de post tratament oferite în webshop-ul Studex România.

Sper că am fost suficient de concludent în înșirarea avantajelor să alegi dintre cerceii noștri. Dacă ai nevoie de orice sfat în alegere, te rog să ne scrii. Crăciun fericit!

 


Posturi mai vechi Posturi mai noi