Cerceii medicinali de la Studex sunt ideali pentru perioada de vară!

Cerceii medicinali de la Studex sunt ideali pentru perioada de vară!

Vacanța de vară s-ar putea să fie perioada cea mai bună pentru ca să iți pui piercinguri în ureche, fie vorba de tine, sau de copilul tău. Cu ajutorul unui aparat de piercing și cu ajutorul cerceilor medicinali, în această perioadă puteți cu ușurință să vă îndepliniți visele. Găuritul urechilor, în această perioadă mai lejeră, respectiv întreținerea de după aplicare, nu va ridica probleme majore! Vara e timpul să strălucești!

Dacă vine vorba de copii, clar această perioadă de vară, ei fiind în vacanță, este cea mai prielnica pentru aplicarea găurilor și piercingurilor de ureche. Aparatul de piercing Studex asigură o aplicare simplă și fără experiență traumatizantă.  În prima zi, când își va relua cursurile copilul se va prezenta în comunitate cu urechea vindecată.  Este foarte important ca și ei să se obișnuiască cu purtarea cerceilor. Să fie atenți ca cerceii mai mari să și le scoată dacă fac sport, pentru  a preveni orice fel de neplăcere. Sunt unele modele de piercinguri cu părți ascuțite, și în acest caz recomandăm ca acestea să fie scoase cu ocazia activităților sportive.  

Atenție! În perioada de vindecare nu se recomandă ca cerceii să fie scoși, schimbați. Gaura din ureche se vindecă repede și în general fără probleme, dar trebuie urmărit procesul de vindecare și respectate regulile recomandate.

Pentru o înțelegere mai ușoară, vă înșirăm câteva răspunsuri date de specialiști la întrebările frecvent întâlnite:

Pot pleca în vacanță dacă am piercinguri proaspăt aplicate?

Da, liniștită! Nu uita însă, că odată pe zi trebuie să îți îngrijești rana. îți recomandăm să iei cu tine "Studex After Piercing Lotion". Dacă plecați cu avionul, ai grijă să nu pui loțiunea în bagajul de mână, fiindcă riști să fie confiscat și nu vei avea posibilitatea să recuperezi!

Am voie să înot cu piercinguri încă nevindecate?

În partea moale din ureche după 6 săptămâni, iar în partea mai dură din ureche după 12 săptămâni poate fi considerată vindecată gaură de piercing. În această perioadă cel mai bine ar fi să renunți la înot. Este foarte important ca în această perioadă rana să fie ferită. Apa din piscinele publice, mare sau lacuri poate să conțină bacterii, care s-ar putea să îți creeze neplăceri. Clorul de  asemenea, ar putea să îți provoace iritații. Dacă există posibilitate, până la vindecare completă mai bine nu vei înota.

Cum să îmi protejez urechile împotriva radiațiilor?

Pe cât posibil, ar fi ideal să nu ajungă loțiune de plajă pe rană. Mai bine poartă o pălărie, sau o eșarfă pentru protecție împotriva razelor solare.

Ca și concluzie, dacă respecți rutina zilnică, un piercing nou, sau cerceii medicinali care au fost aplicați cu aparatul de piercing, sigur nu îți vor îngreuna viața, dar este esențial ca în perioada de vindecare să ferești rana de bacterii pentru a evita riscul de infectare! Nu uita, vara este anotimpul când trebuie să strălucești cu Studex!


Posturi mai vechi Posturi mai noi