Perioada nunților a sosit, dar și ocazia perfectă ca să-ți etalezi cerceii strălucitori!

cercei Studex piercing ureche

Perioada nunților a sosit, dar și ocazia perfectă ca să-ți etalezi cerceii strălucitori!

Cum înaintăm în vară către toamnă, așa se înmulțesc și invitațiile de nuntă și cununii. Cu toții încercăm, de fiecare dată, să ne întrecem pe noi înșine, și prin ținuta deosebită ce am ales să mai punem un accent pe festivitatea evenimentului.  Ținuta festivă evident se completează cu o coafură pe măsura, iar această coafură se va întregi mereu cu bijuteriile, în special cu cerceii potriviți evenimentului, coafurii și personalității purtătorului!

Fiind vorba de mai multe apariții, este necesar să te gândești din timp, cum să faci ca să nu devii o apariție plictisitoare! Noi te sfătuim să răsfoiești webshopul Studex, în special oferta noastră cu cerceii System 75! Te putem asigura că vei găsi ceva care să fie de o culoare potrivită rochiței tale alese pentru nuntă!  Mai mult de atât, designul sofisticat al cerceilor Studex și al piercingurilor de ureche le face să fie absolut potrivite și pentru a întregi o apariție mai sofisticată, elegantă!  Efectiv, nu ai cum să dai greș, dacă îți alegi o pereche de cercei Studex Fireball sau din Zircon, de exemplu! Strălucirea intensă, designul minimalist și elegant le face să fie alegeri perfecte la o rochie de mătase lucioasă cu umeri goi de exemplu! Ce zici? Îți place ideea?

Fii atentă, dacă cumva ți-ai ales deja pantofii, sau alte accesorii care sunt decorate cu strasuri, pietricele ca să-ți alegi și restul bijuteriilor și cerceii în armonie cu ele! Auriu sau argintiu, uni sau multicolor? Sunt niște aspecte importante, pentru că noi știm că diavolul se ascunde în detalii, nu-i așa ?

Dacă în mod normal porți mai mulți cercei deodată, nici cu aceasta ocazie nu fă altfel! Tot ce trebuie să faci este să alegi acei cercei Studex care se potrivesc și vor încânta ochii !

Te invităm ca să te uiți și tu în webshopul Studex, să-ți alegi cerceii și piercingurile cele mai potrivite urechilor tale, ca să fii tu în centrul atenției la nunțile din acest an! Petrecere frumoasă vă dorim!


Posturi mai vechi Posturi mai noi