Pachete individuale – pentru un succes și mai garantat

Pachete individuale – pentru un succes și mai garantat

Nu există nicio îndoială că pachetele funcționează cu adevărat. La nivel mondial, într-o mare varietate de industrii, clienții observă și reacționează la aceste acțiuni. De aceea, îți oferim câteva idei pentru a convinge cât mai mulți clienți și a-i încuraja să cumpere cu investiții minime. Pe lângă șansele de a obține clienți, putem construi și relații pe termen lung cu cei care ne aleg serviciul și putem crește loialitatea clienților. O adevărată linie de câștig-câștig, cu care oaspetele și tu, de asemenea, vei beneficia dacă reușești să alegi pachetele perfecte pentru fiecare client în parte.

Tuturor ne place să câștigăm

Fie că este un produs scump sau mai puțin costisitor, probabil că nu există nicio persoană în lume care să nu vrea să gândească: am făcut o afacere bună. Chiar mai atractiv decât prețurile promoționale este să primim ceva gratuit - să zicem, în cazul în care cumpărăm mai multe produse. Cu piercing-ul urechii la o reprezentanță Studex, acesta poate fi, să zicem, bijuterie cadou, de exemplu, dacă oaspetele alege să perforeze trei bijuterii simultan. Sloganul doi-pentru-trei sună tentant, iar dacă reușești să promovezi oferta către o mulțime de oameni, poți crește vizibil numărul de cercei vânduți.

Reducere pentru perechi sau familie – punem accent pe relații

Am menționat de mai multe ori faptul că dacă oamenii își perforează urechea în același timp, asta are semnificație simbolică. Tragus, forward helix - poate fi o alegere excelentă și populară pentru cupluri, iar dacă atragi tinerii obținând una dintre bijuteriile lor la jumătate de preț, cu siguranță mulți oameni se vor gândi la un astfel de simbol pe care să-l poarte împreună. De asemenea, putem recomanda să își perforeze ureche în timpul sărbătorilor, ceea ce poate fi o idee de cadou perfectă, când toată lumea vrea să găsească un cadou perfect. Pachet mamă-fiică-nu sună drăguț?

Diferit decât alții

Te-ai gândit vreodată cum te poți distinge de concurenții tăi? Să spunem doar că, pentru prețul unei îngrijiri tradiționale, puteți lua acasă spray-ul Studex® Advanced 2-in-1 piercing aftercare și curățare în momentul perforării. Aceasta este cea mai versatilă îngrijire ulterioară, nu întâmplător este atât de populară atât aici, cât și în străinătate. Și acum, un sfat: dacă ofertele sunt doar pentru un timp limitat, clienții vor fi mai presați să vină să își perforeze urechea înainte de expirarea reducerii sau ofertei. 😊

 


Posturi mai vechi Posturi mai noi