Pentru o experiență memorabilă la prima perforare a urechii

Pentru o experiență memorabilă la prima perforare a urechii

Copii sunt diferiți – chiar și în cazul acesta

Există multe lucruri de luat în considerare atunci când alegem primii cercei pentru copii, alegeri importante pe care adulții nu trebuie să le ia în considerare. În multe culturi, tradiția spune că fetele pot să primească un cercel în ureche, atunci când pot să își dea consimțământul, adică trebuie să fie decizia lor. Cum diferă bijuteriile noastre pentru copii și adulți? Mărimea și principiul de funcționalitate al cerceilor sunt decisive, deoarece este important ca cerceii să fie potriviți vârstei și mărimii urechilor. Cerceii Studex pentru perforare sunt unici, deoarece forma lor împiedică înțeparea pielii în spatele urechi, iar din această cauză, sunt foarte greu de pierdut. O mulțime de probleme sunt cauzate de cerceii clasici, care împiedică îmbrăcarea ușoară, dar acest lucru nu este o problemă la cerceii noștri.

Important, când…


Mese de prânz, somnul de după-amiază - încearcă să găsești un moment optim pentru părinți, deoarece dacă copilul vine deja iritat, nu este un început bun. Pentru cei mici, merită să achiziționăm câteva jucării drăguțe pentru salon, cu care să se poată distra și să se bucure de o mică dulceață după perforare - pentru curajul lor. Dacă copilul nu mai este un sugar, merită să vorbim sincer cu el despre ce urmează, să-l pregătim pentru o mică înțepătură, și nu să promitem că nu va simți nimic. Dacă nu este o surpriză pentru el și se poate pregăti, experiența perforării va fi oricum mai plăcută.

Rapid, fără zgomot și practic fără durere

De-a lungul zecilor de ani de dezvoltare, unul dintre principalele noastre obiective a fost să facem perforarea urechii cât mai confortabilă posibil. Perforarea silențioasă este una dintre cele mai mari puncte forte ale noastre, deoarece sistemul nostru de perforare a urechii Studex® System75™ introduce tija cerceilor în lobul urechii într-o fracțiune de secundă, însoțită doar de un clic ușor - astfel, întregul proces nu pare atât de înfricoșător. Am constatat că acest lucru este foarte important și pentru adulți, dar este cu atât mai crucial pentru copii. Un alt obiectiv important al nostru este să creăm bijuterii potrivite pentru cei mici - mai mici și mai subțiri decât piesele destinate adulților, pentru a asigura confortul în timpul purtării.

Siguranța este pe primul loc

Cercei sterilizați dintr-o capsulă închisă, așezați fără a fi atinși, direct în lobul urechii - dacă există ceva ce poate asigura perforarea perfect igienică, atunci acesta este. Desigur, profesioniștii întotdeauna poartă mănuși în timpul perforării urechii și este important să dezinfectezi cu grijă zona de piele atinsă. De asemenea, în interesul siguranței, toți cerceii noștri sunt fabricați din materiale fără nichel și antialergice, pentru a preveni orice disconfort atât la copii, cât și la adulți.

Baby Box – pentru cei mai mici clienți


La Studex, producem cercei potriviți chiar și pentru cei mai mici, special concepuți pentru lobul urechii bebelușilor. În cazul lor, comunicarea cu părinții este foarte importantă, aceștia trebuie să fie calmi, să li se spună că nu trebuie să se aștepte la nimic neplăcut, că totul este de fapt o procedură de rutină, și dacă efectuează îngrijirea corespunzătoare în săptămânile care urmează perforării, atunci nimic nu va împiedica o vindecare rapidă. Pachetul nostru numit Baby Box conține tot ce este necesar pentru perforarea urechilor celor mai mici, inclusiv produsele pentru îngrijirea ulterioară, care sunt la fel de importante ca și cerceii în sine.

Aveți o alegere


"A fost o experiență foarte plăcută, faptul că m-au întrebat unde să pună cercelul, au marcat locul cu un creion mic și mi l-au arătat în oglindă" - și un copil apreciază când simte că are un cuvânt de spus. Și, dacă primul său mic accesoriu ajunge exact acolo unde și-a imaginat, atunci șansele pentru o experiență plăcută în timpul perforării sunt mult mai mari. Experiența de a lua o decizie proprie este încurajată și de colecția noastră dedicată celor mici: indiferent dacă doresc cercei roz sau albaștri, în formă de inimioară sau de floare, își vor găsi cu siguranță modelul preferat din gama noastră largă. Forma este deja stabilită, dar culoarea, dimensiunea și modelul pot fi pe deplin așa cum și-a imaginat micuța prințesă. Și să nu uităm: un cercel de dimensiuni mici nu este neapărat un cercei pentru copii! 😊

Toate detaliile le primim verbal, dar și în scris!


Stimate Partener, știi exact cât de important este pentru noi să ne asigurăm că toți clienții (și părinții celor mici) primesc toate informațiile necesare atunci când se face perforarea urechii. Deoarece este întotdeauna o situație emoționantă când copilul lor primește primul cercel, părinții nu rețin întotdeauna tot ceea ce le spui. Broșura informativă Studex îi ajută să studieze informațiile acasă - astfel se vor asigura că vor face totul corect.


Posturi mai vechi