Prezentăm colecția dedicată pentru bebeluși și copii: Myfirstearing

Prezentăm colecția dedicată pentru bebeluși și copii: Myfirstearing

Studex vă prezintă cu mândrie prima colecție de piercing, special conceput pentru bebeluși și copii, sub denumirea "Myfirstearing"! Aceste piercinguri deosebite vin acum într-o cutie roz și cu un design delicat, special conceput pentru a marca acest eveniment deosebit din viața unei familii.

Aceasta cutiuță cu un design delicat conține o pereche de cercei speciali pentru bebeluși, care vine într-un pachet sigilat perfect și steril ca să satisfacă și cele mai exigente cereri, material îmbibat cu soluție dezinfectantă și o cantitate suficientă de loțiune after piercing Studex, suficient pe perioada de vindecare.

Colecția "Myfirstearing" conține cercei pentru bebeluși și copii, care se potrivesc perfect cu aparatul de piercing Studex System75, care oferă găuritul cel mai rapid și silențios posibil. Acest sistem brevetat este atât de silențios încât în mod garantat nici cel mai mic copil nu va fi traumatizat, iar toate părțile componente vin capsulate, sterilizate fără ca să fie nevoie de atingerea lor de-a lungul aplicării, asigurând astfel soluția cea mai sigură posibilă pentru urechiușele cele mai sensibile.

În ceea ce privește design-ul cerceilor, Studex a venit cu trei variante: o variantă în formă de floare, Baby Daisy, o variantă Aprilie Cristal disponibilă în versiunea gold sau silver. Fiecare din aceste variante poate fi aleasă în formă clasică de material plin și rotund. 

În perioada de după aplicare a piercingurilor nu uitați de rutina post-tratament! Puteți găsi multe idei utile în categoria POST-TRATAMENT pe pagina noastră. Trebuie să accentuăm faptul că este deosebit de important ca piedica să nu fie pusă prea aproape de ureche. În cazul în care piercingul a fost aplicat cu ajutorul aparatului de piercing Studex System75, această piedică va fi fixată fix la capătul cerceilor,asigurând astfel aerisirea necesară vindecării rapide și fără probleme. Este important să nu ajustați această distanță!

Cutiuța este gândită ca să păstreze și alte comori, pe lângă primul cercel al bebelușului! Are loc suficient pentru a păstra primul moț, primii dințișori, sau orice altă comoară ce ar putea să devină prețioasa odată cu trecerea timpului. Accesorizeaz-o cu o poză a bebelușului, poate chiar în momentul în care poartă prima dată piercingul nou, și păstrează cutiuța până mai târziu, când vei putea să faci cadou această zestră a comorilor.

Noi va dorim multă sănătate și fericire și să purtați cu sănătate cerceii Studex!


Posturi mai vechi Posturi mai noi