Nu uitați, cu un tratament corect post-piercing puteți evita infecțiile, iritațiile neplăcute și vara!

Nu uitați, cu un tratament corect post-piercing puteți evita infecțiile, iritațiile neplăcute și vara!

Vara este anotimpul când trebuie să strălucești, așadar este perioada ideală pentru primul, al doilea sau de ce nu, al treilea piercing în ureche, și ca bucuria ta să nu fie umbrită de vreo iritație, infecție, te sfătuim să acorzi atenție deosebită tratamentului post- piercing, pentru care Studex îți poate oferi loțiune ( StudexAfterPiercingLotion)  și paduri practice, eficiente (StudexSkinCleasingPads), pe care le poți achiziționa direct din webshopul nostru!

Piercingurile, cerceii mici devin deosebit de atrăgători pe o piele frumos bronzată , așadar parcă ne atrage și ideea de a ne pune încă un piercing în ureche, dar nici la piscină nu am vrea să renunțăm. Este important să înțelegem că în părțile dure ale urechii vindecarea necesită o perioadă mai lungă, în funcție de organism, și în funcție de gradul de îngrijire.  Nu putem accentua suficient de des că este necesar să porți piercingul 6 săptămâni în partea moale, și în părțile mai dure 12 săptămâni ca să se evite orice infecție, cu ajutorul tratamentului post- piercing adecvat.

De ce anume trebuie să te ferești?

  •  De bacterii!!! Ai grijă să-ți atingi urechile mereu cu mâna curată, să eviți mediul care în mod evident prezintă risc ridicat...de exemplu, poate nu e perioada cea mai bună să te apuci de renovat casa, sau să faci baie într-o baltă sălbatică.
  • De activități sportive, care ar impune scoaterea piercingului pentru a evita accidentările.  Nu scoateți piercingul înainte de vindecarea completă, nici dacă ați observat iritații sau infecții. Cauza nu este materialul piercingului, sau al cerceilor, ci bacteriile și se poate vindeca cu ușurință respectând regulile de tratament post-piercing.  
  • De raze UV,  fără utilizarea cremelor de plaja!!!  Loțiunile sau cremele cosmetice nu sunt sterile și s-ar putea să provoace iritații, infecții dacă intră în contact cu rană nevindecată.
  • De piedică pusă prea aproape de ureche! Lăsați piedica în poziția în care a fixat-o aparatul de piercing Studex! Este importantă aerisirea pentru o vindecare cât se poate de rapidă!

Ce poți să faci dacă totuși vrei să te bucuri de apă și plajă?

  • Apelează la o pălărie sau eșarfe să îți protejezi fața!
  • Protejează-ți piercingul cu plasture impermeabilă, cu mare grijă!

Dacă aceste recomandări au fost respectate întocmai,  bucuria ta de a admira piercingurile, cerceii tăi lucioși, nu va fi umbrită deloc, însă în cazul în care totuși apar semne de infecție, inflamație, te rugăm frumos să te adresezi medicului tău de familie, cât se poate de rapid!


Posturi mai vechi Posturi mai noi