Tendințele modei la cercei în anul 2021

Cercei medicinali cercei piercing Cercei Studex

Tendințele modei la cercei în anul 2021

Moda are un dinamism uluitor. Dacă privim moda bijuteriilor, ne dăm seama că există mai multe elemente care dispar și reapar din nou. Sunt o serie de elemente care au un caracter statornic, cum ar fi forma sau materialele din care se confecționează. Dar sunt și elemente foarte dinamice, cum ar fi culoarea, mărimea, modul de îmbinare și alte aspecte specifice bijuteriilor.

Particular vorbind despre cercei putem spune că sunt câteva caracteristici clare care nu se schimbă deloc, rămân într-o formă sau alta preferatele celor care dictează moda în materie. De pildă, cele mai multe bijuterii se confecționează din metale prețioase (aur și argint) sau oțel medicinal acoperite cu aur sau argint. Celelalte materiale rămân mult în urmă ca tendințe de utilizare. 

Această manifestare constantă nu putem spune despre forma cerceilor. Designerii din acest sector sunt foarte inventivi și încearcă să folosească tehnologiile cele mai avansate în confecționarea și proiectarea cerceilor. Proiectarea și modelarea cerceilor cu metode 3D aduc la suprafață forme cu complexitate ridicată, neîntâlnite până acum.

La fel putem constata că există o tendință clară de a folosi cercei tip piercing pe tot conturul lobului urechii. Pe acest contur pot fi așezate 2-3 cercei de diferite mărimi de aceeași culoare sau amestecate, forme și culori diferite. Dar nu este o raritate ca acești cercei să fie legați între ei cu un lănțișor sau un ac. Aceste soluții creează un aspect mai deosebit, atrag privirile trecătorilor asupra lor. 

Materialele preferate cerceilor pentru anul 2021

Fiind moda foarte volatilă, tendințele se schimbă mereu și se mulează la cerințele modei. În 2020 tendințele se orientau către cercei alungite, cu diferite medalioane care atârnau pe un lănțișor. Cele mai îndrăgite erau cele din aur galben și alb, dar de multe ori s-a folosit de eleganța amestecului dintre aceste metale. 

Medalioanele au fost confecționate din pietre colorate. Culoarea anului fiind albastrul, cam toate bijuteriile au avut tendința să fie combinație între această culoare. Albastrul are un contrast marcant cu aurul galben, deci acest aspect a fost folosit la maxim de către designeri.

Materialul preferat a cerceilor în 2021 probabil că nu se va schimba mult. Cerceii medicinali, fiind la mare căutare în ultima vreme, piața lor de desfacere va fi în plină relansare în acest an. Este posibil ca oțelul medicinal va mai lua o bucățică din segmentul de piață a bijuteriilor.

Tendința modei la cercei în anul 2021

Pentru anul 2021 tendința modei la cercei este clară. Cum toate articolele de îmbrăcăminte pentru 2021 sunt strălucitoare, sclipitoare, toate accesoriile care vor fi purtate în 2021 vor fi la fel un amestec de materiale sclipitoare. Deci a venit din nou clipa bijuteriilor împodobite cu pietre Swarovski, doar că de data asta vor fi predominante albul transparent sau culorile perlei. 

Bineînțeles, există și o variantă minimalistă a modei care se axează pe eleganță simplistă. Tendința modei simpliste se axează pe perle. Din nou va veni momentul să căutați lănțișoarele moștenite de la bunici! 

În anul 2021 se vor purta perle albe, bej! Dar cum nu există o regulă scrisă în acest sens, la fel de bine se vor potrivi și perlele negre sau de alte culori dacă vor fi asortate la hainele de culori potrivite. 

Ce materiale textile sunt la modă? Toate care au flori, cu fundal în culorile pastelului. Ca fundal se preferă bejul și albul, dar există tendințe clare în a crea contraste marcante. Primăvara 2021 va aduce o serie de îmbrăcăminte intens colorate care vor avea menirea să mai dizolve stresul. Totul se axează pe lejeritate, se vor purta haine largi care mai ascund din neajunsurile create de lipsa de mișcare din ultima vreme.

Cercei Studex cu perle de mărimi diferite

Dacă am adus în discuție perlele, trebuie să aducem aminte că Studex România are o colecție însemnată de cercei cu perle. Perlele sunt de culoare albă și au dimensiuni diferite. Luând în considerare tendința de a purta mai mulți cercei de  dimensiuni diferite în lobul urechii, ai posibilitatea de a alege cea mai potrivită combinație. Cea mai mică perlă are 3 mm, iar cea mai mare are 10 mm.

Cerceii cu perle sunt disponibile și cu stem ascuțit pentru a fi folosite în aparatul de piercing atât din gama System 75, cât și gama Universal. Cu aceste aparate poți realiza găurile lipsă în lobul urechii, dacă vrei să te înzestrezi cu mai mulți cercei deodată.



Cercei sclipitori de la Studex

Cum moda are o dinamică fulgerătoare, oferta de cercei medicinali de la Studex trebuie să aibă o dinamică asemănătoare. Astfel propunem să urmăriți continuu oferta webshop-ului Studex România. 

Gama de bijuterii sclipitoare este în plină relansare. Oferta cerceilor cu cristale zircon este bogată. În această gamă vei găsi cercei medicinali de dimensiuni diferite pentru a crea un set întreg pentru lobul urechii.

În același loc vei găsi o altă gamă de cercei sclipitori, cercei Fireball. Acești cercei înglobează un set de cristale Swarovski așezate într-o formă globulară. Gama conține mai multe culori și mai multe dimensiuni de la 4 până la 8 mm.

Gama cerceilor sclipitori se completează cu gama cerceilor cu cristale montate între gheare. Aceste bijuterii sunt disponibile doar de mărimea de 5 mm, de culori diferite.

Tendința modei la cercei în anul 2021


Haine cu motive florare, cercei colorați în forme de floare.

Cum moda anului 2021 se orientează către haine cu motive florare, intens colorate, recomandăm să vizitați și gama de cercei în formă de margarete sau alte flori. Gama de cercei cu cristale în formă de margarete sunt deosebit de elegante și sunt disponibile în mai multe culori. La nevoie se pot combina cu alți cercei pentru a crea un set. Cerceii în formă de margaretă au dimensiunea de 5 mm.

Fiind atât de multe variante de culori disponibile, cu siguranță vei găsi ceva potrivit ca accesoriu pentru hainele tale colorate din 2021. Acum la modă sunt cristalele unicolore, transparente, dar asta nu înseamnă că tu nu poți alege o variantă multicoloră dacă asta îți place mai mult.

Tendințele modei se schimbă, cerceii Studex rămân!

Oricare ai alege din oferta cerceilor Studex îți garantăm că vei face o alegere bună. Cerceii medicinali Studex au calitate deosebită, fiind bijuterii recunoscute pe plan internațional. În spatele cerceilor există un sistem complex de cercetare și inovare care garantează conformitatea cu cele mai noi proceduri de fabricare la standarde ridicate. Compania mamă din SUA, producător a bijuteriilor și accesoriilor Studex, are toate autorizațiile necesare pentru a pune în vânzare produsele în șase continente, peste 70 de țări, inclusiv în Uniunea Europeană.


 




Posturi mai vechi Posturi mai noi