Un nou piercing pentru un look excepțional de ziua nunții

Cercei Studex

Un nou piercing pentru un look excepțional de ziua nunții

A devenit un obicei ca tinerii programează ziua nunții în timpul verii. Este mai simplu pentru tinerii căsătoriți să organizeze marele eveniment în condiții optime, iar pentru invitați este mai ușor să programeze zilele libere în sezonul concediilor să ajungă la timp.

O nuntă trebuie să fie plină de strălucire și bucurii. Rochia albă a miresei strălucește în razele soarelui, bijuteriile și buchetul colorat a miresei creează un contrast perfect cu pielea bronzată. Un colier asortat perfect cu cerceii cu pietre de zirconiu lucesc și împing totul spre perfecțiune.

Să nu ne amăgim, știm cu toții, că bijuteria zilei este verigheta cu care vor jura iubire veșnică și dăruire deplină. Pe lângă asta, celelalte bijuterii sunt doar accesorii complementare. 😊

Armonie perfectă la fiecare detaliu

Indiferent cum am privi lucrurile, vestimentația miresei și a mirelui trebuie să fie în același timp extravagant și perfect armonizat. Toți tinerii căsătoriți vor ca nunta lor să fie diferit de celelalte, dar în același timp să fie un eveniment de neuitat pentru toții participanții.

Vestimentația miresei ar fi prea simplă fără un cercel sclipitor, ieșit din comun. Pentru asta recomandăm colecția cerceilor STUDEX, colecție ce se extinde cu fiecare sezon. Abundența de culori, forme și design permite ca toată lumea să găsească combinația perfectă de care are nevoie.

Miresele de obicei caută luni întregi rochia de mireasă și accesoriile potrivite pentru nuntă. Este o sarcină grea și intensă să găsești combinația de haine, pantofi, coliere, cerceii și celelalte accesorii de care are nevoie în ziua cea mare. Cerceii noștri pot fi achiziționați simplu prin webshopul nostru studex.ro într-o pauză de respiro de 5 minute.

Bijuteriile domnișoarelor de onoare

O nuntă este locul în care toată lumea poate să arate stilul și eleganța proprie în materie de îmbrăcăminte și bijuterii. Pietre strălucitoare, perle albe sau crem, bijuterii mari sau mici, cine ce dorește. Noi nu am uitat că toți, inclusiv domnișoarele de onoare va trebui să poarte cerceii potriviți. Prin oferta bogată de bijuterii colorate, ele pot potrivi ușor culoarea cerceilor cu culoare rochiei purtate. Ei pot alege dintre culorile roz, albastru, lila, portocaliu și nuanțele acestora.

Și vine miezul nopții zilei cea mare, când mireasă devine soție! Ea se transformă simbolic, schimbând rochia de mireasă pe o ținută elegantă. Această transformare presupune alte seturi de cercei și alte accesorii potrivite cu culoarea rochiei. Noi sprijinim această transformare prin abundența de culori disponibile la bijuterii.

Prin cuvintele de încheiere vă mărturisim, că în ultima vreme mulți tineri căsătoriți vor o potrivire perfectă, prin purtarea unor cercei identici. A devenit un fel de modă, să aibă piercinguri în diferite părți a corpului, dar cel mai frecvent în ureche, prin care vor să arate întregii lumi, că ei sunt uniți și prin acest gest. Dacă tot a venit vorba acestor piercinguri, avem o colecție unisex, care se potrivesc perfect în acest scop.

Să nu uităm să specificăm, că toți cerceii comercializați de Studex sunt confecționați din metale medicinale fără conținut de nichel. Astfel putem garanta, că nici un cercel nu va crea alergii sau probleme în purtarea lor până Autotputernicul nu vă desparte.

La mulți ani fericiți împreună!


Posturi mai vechi Posturi mai noi