Abundență de vitamina D, imunitate puternică, odihnă multă

găurirea urechii

Abundență de vitamina D, imunitate puternică, odihnă multă

A sosit sezonul vacanțelor și al concediilor. Acum se pot face multe lucruri, care numai în această perioadă se pot realiza. Este perioada când te poți duce cu bunicii în campare, te poți duce în tabără sau să dormi până la prânz, dacă asta te mulțumește. În același timp este momentul potrivit pentru o schimbare, să primești primul sau următorul cercel în ureche.

Vara organismul este mult mai puternic, fiindcă soarele te ajută să acumulezi mai multă vitamină D, care ajută la întărirea sistemului imunitar. Printre altele, din acest motiv, recomandarea specialiștilor este, dacă este posibil, găurirea urechii să se facă vara.

Sfaturile specialiștilor pentru perforarea urechii

Într-adevăr, vara organismul este mai puternic, dar puțină precauție nu strică la găurirea urechii. Cu siguranță aerul curat și multă odihnă te va ajută la vindecarea rănii provocate, dar specialiștii recomandă câteva activități care să se facă cu multă precauție.

Prima recomandare se leagă de apă. Nu este interzis înotul, dar bălăceala continuă ridică riscul de infectare, mai ales în ape necontrolate: râuri, lacuri, mare.

Fiind vară, organismul are nevoie de hidratare. Pentru vindecare rapidă, organismul tău trebuie să fie perfect sănătos, nu uita să te hidratezi frecvent și cu cantitatea necesară.

O altă recomandare se leagă de protecția pielii și este una generală în timpul verii, nu ceva specific intervenției suferite. Doar că acum zona în care s-a făcut incizia, trebuie protejată mai atent, trebuie ferit de arsurile solare. Astfel vei evita probleme de iritații și umflături neplăcute pe suprafața corpului. În acest scop recomandăm să porți pălărie de soare sau orice alt accesoriu care lasă pielea liberă să poate respira, dar ferește zonele expuse: fața, gâtul, decolteul, umerii.

Dacă aplicarea piercingului faci într-un salon dedicat, specialistul îți va da soluțiile de post tratament pentru prevenirea infecțiilor, precum și sfaturile ce țin de această intervenție.

Prieteni, distracție, STUDEX!

Să nu uitați dragi copii, vara este sezonul cel mai potrivit pentru a face o nouă gaură în ureche. Ca pentru toamnă să poți străluci cu noua ta colecție de cercei Studex, trebuie să te organizezi un pic și să faci cât mai repede această intervenție.

Compania STUDEX are grijă și de cei care sunt hiperalergici la metale. Cerceii medicinali de la Studex nu conțin nichel, astfel sunt sigure inclusiv pentru cei alergici. Alege cu încredere orice cercel din colecția noastră, nu prezintă niciun risc pentru tine.

Alege cerceii Studex și la toamnă vei putea încasa cele mai multe complimente.

Îți dorim o vară de neuitat!


Posturi mai vechi Posturi mai noi