Utilizarea aparatului de piercing profesional pentru aplicarea cerceilor Studex, în 12 pași!

aparat pentru piercing cercei Studex

Utilizarea aparatului de piercing profesional pentru aplicarea cerceilor Studex, în 12 pași!

Utilizarea unui aparat profesional de piercing, Studex System75 este o alegere genială, dacă este importantă igiena, siguranța și simplitatea. Pentru a vă ușura și mai mult alegerea, noi vă prezentăm în 12 pași simpli, cum ați putea aplica primul cercel în urechea copilului, fără să vă confruntați cu greutăți.

  1. Lobul urechii îl vom curăța temeinic cu vată îmbibată în alcool medicinal. Pentru ca alcoolul să se usuce, vom aștepta 30 de secunde.
  2. Vom utiliza un marker, pentru a face un semn mic, unde anume urmează să aplicăm cercelul.
  3. Verificăm dacă semnul este la locul potrivit, dacă simetria este în regulă, privind în oglindă. După ce ne-am asigurat că este în regulă marcajul, îl ștergem puțin, ca sa rămână doar un punct foarte puțin vizibil.
  4. Vom deschide ambalajul închis ermetic, fără să atingem sau să mișcăm cerceii sau capsula în care cerceii sunt așezați, evitând astfel 100% contaminarea lor.
  5. Vom așeza capsula care conține cerceii Studex în aparatul de piercing fără să o atingem!
  6. După ce am fixat capsula pe aparatul de piercing, ridicăm cu grija ambalajul. Trebuie evitată atingerea cerceilor și al piedicii!
  7. Aparatul de piercing vom așeza în linie dreaptă exact pe marcajul de pe lob.
  8. Vom efectua cu grija găurirea urechii și așezarea piedicii pe cercel, asigurându-ne totodată, că distanța dintre cercel și piedica rămâne una corectă, pentru aerisire și vindecare rapidă.
  9. Vom trage aparatul de piercing în jos ușor de pe lobul urechii.
  10. Capsula goală vom lua jos de pe aparatul de piercing cu ajutorul ambalajului ei.
  11. După acest pas, capsula urmează să fie îndepărtată și aruncată într-un tomberon cu capac, asigurând astfel mediul complet steril pentru aplicarea cerceilor Studex.
  12. Ca ultim pas, vom aplica serul de tratament pe lobul urechii și pe față și pe spate. Colegii noștri vă vor asista în continuare cu sfaturi utile pentru o vindecare perfectă și rapidă.

 


Posturi mai vechi Posturi mai noi