Un look mai discret? Cercei practici, care nu incomodează dar impresionează? Studex te poate ajuta!

Cercei Studex piercing în ureche

Un look mai discret? Cercei practici, care nu incomodează dar impresionează?  Studex te poate ajuta!

Dacă ești o fire mai fragilă, feminină, foarte probabil vei opta pentru un look mai discret, romantic  în ceea ce privește vestimentația și accesoriile pe care ți le alegi. Studex iubește acest stil și te invită să te inspiri din gama de cercei  Studex System75!

De ce cerceii Studex System75?  Explicația este simplă! Această gamă a fost special concepută pentru ca să fie primul cercel din ureche sau nas! Din acest motiv sunt subțiri, delicate și cu designul cât se poate de discret și feminin!

Tipul acesta de cercel piercing Studex poate fi aplicat în nas și în ureche deopotrivă! Din această gamă cu oferta variată am vrea să vă atragem atenția asupra modelelor care sunt combinate din metal și zircon șlefuite cu atenție pentru o strălucire irezistibilă!

În ofertă se găsesc cercei Studex cu suport auriu și argintiu pentru ca toate gusturile să fie satisfăcute! Iar dacă vine vorba de partea decorativă, oferta este de-a dreptul irezistibilă!

Un cercel de acest gen este cu atât mai irezistibil cu cât este mai strălucitor, în ciuda dimensiunii mici. Acest efect se poate obține cu șlefuire atentă sau cu așezarea  mai multor bucăți minuscule pe o suprafață mică, în mai multe unghiuri ca să reflecte lumina de oriunde ar veni.

Aceste piercing-uri Studex, fiind atât de mici, pot fi puse în ureche într-un număr mai mare decât unul pe ureche, după preferințe. Și pentru ca look-ul final să fie unul deosebit, te poți baza pe faptul că toți cerceii Studex System 75, au aceeași nuanță de culoare vie, care nu își pierde strălucirea în timp.

Încearcă-le și tu, în diferite combinații! Te putem asigura că nu ai cum să te saturi de ele! Intră acum pe studex.ro, răsfoiește oferta și alege perechea ta preferată de piercing-uri pentru ureche! Cerceii Fireball, cerceii cu zircon șlefuit, sau cele mai elaborate  în formă de fluture sunt preferatele noastre,  dar nici cele în formă de floricele, inimioare sau în forma simplă rotundă cu zircon colorat nu pot lipsi de pe lista noastră de cumpărături!  

Spor la shopping!


Posturi mai vechi Posturi mai noi