Vine toamna! - Vă prezentăm trendurile de toamnă și cerceii Studex potriviți.

Cercei Studex piercing în ureche

Vine toamna! - Vă prezentăm trendurile de toamnă și cerceii Studex potriviți.

Oricât de greu ne-ar fi să acceptăm ideea că a cam trecut vara, inevitabilul se va întâmpla în curând, așa că poate nu ar strica să dăm un ochi în dulap și să regândim puțin toaletele, care evident, trebuie completate cu cerceii  și piercing-urile de ureche Studex pe măsură!

Dacă ne uităm la trendurile actuale, putem vedea că perlele sunt în top! Drept este că sunt niște piese evergreen, dar pentru perioada care vine ce ar putea să fie o alegere mai bună, asortată la un outfit mai elegant, clasic,  decât o pereche de cercei Studex ornați cu perle? În categoria Studex System75 în mod sigur vei putea găsi câteva modele atrăgătoare și pentru tine!

Deși în 2020 tot anul am preferat culorile intense, odată cu trecerea verii unele culori am putea înlocui cu unele mai calde, mai tomnatice. Schimbă și tu cerceii tăi preferați cu flamingo, cu unele aurii, sau cu reflexii roșiatice pentru ca să-ți aducă căldură în diminețile deja răcoroase și ploioase! Astfel de modele vei putea găsi în toate categoriile de cercei și piercing-uri Studex. Alege cele mai potrivite necesităților tale!

Strasuri.  Strasurile au fost prezente anul acesta la toate prezentările de modă.  Casele de modă au fost efectiv îndrăgostite de ele și de felul cum puteau înfrumuseța cerceii cu ele!  După multă vreme acum ele revin în forță, așa că noi vă recomandăm ca în loc să vă încărcați ținutele cu ele, alegeți cerceii Studex Fireball pentru a fi up to date! Cerceii Fireball sunt disponibile în mai multe culori, dar toate asigură sclipirea dramatică cu ajutorul nenumăratelor cristale așezate strategic pe baza sferică. Alege culoarea care îți avantajează ochii și culoarea pielii pentru un look flawless!

Te așteptăm cu drag pentru o sesiune de shopping pe studex.ro! Toamna este un anotimp frumos, hai să ne bucurăm împreună de ea!


Posturi mai vechi Posturi mai noi