Cercei Studex System75, Studex Universal sau Studex Sensitive? Ce mi se potrivește?

aparat pentru piercing Cercei Studex

Cercei Studex System75, Studex Universal sau Studex Sensitive? Ce mi se potrivește?

Dacă te-ai mai perindat pe studex.ro, probabil aceste denumiri îți sunt familiale. Sunt categorii de cercei, piercing-uri Studex, care se diferențiază puternic între ele, pentru că au fost concepute pentru a satisface diferite cerințe. Ne-am gândit să lămurim foarte obiectiv atuurile fiecărei categorii, pentru ca să vă ușurăm alegerile! Să le luăm pe rând fiecare.

Studex Universal

Linia Studex Universal  a fost concepută pentru aparatul  tradițional de piercing, dotat cu arc, ce se poate utiliza și pentru cercei și pentru piercing-uri.  Acești cercei au țepușul ascuțit din acest motiv, iar modelele disponibile sunt mai mult cele rotunjite, clasice, îndrăgite mai de toata lumea.

Studex System75

Cerceii Studex din această categorie sunt unele potrivite pentru a fi utilizate la găuritul urechilor sau al nasului. Din acest motiv țepușul este ascuțit și subțire și poate fi împins cu ușurință doar cu mână.  Această linie este recomandată și pentru cei mai sensibili sau chiar și copiilor mici, deoarece nu există un sunet puternic în timpul aplicării și nu sperie copilul. Țepușul mult mai subțire ca si cel de pe categoria Universal nu asigură doar aplicarea rapidă și fără durere, dar și o vindecare mai rapidă. Fiecare cercel, piercing  Studex System75 vine într-un ambalaj sigilat, care rămâne steril în mod garantat 10 ani de zile.  Privind design-ul acestei categorii, ne putem mândri cu o ofertă mult mai variată.  Pe lângă modelele clasice, discrete cu pietricele, din aceasta categorie fac parte liniile Novelty și Babybox.

Sensitive by Studex

Sensitive by Studex este categoria care conține acei cercei și piercing-uri care sunt dedicate celor care deja au gaură în ureche sau nas. Acești cercei Studex au țepușul rotunjit, care nu mai jenează, nu mai rănește deloc și sunt fabricate din materiale alese cu grijă, potrivite și celor care se luptă cu diferite alergii sau intoleranțe. În această categorie puteți regăsi modelele disponibile din categoria System75, plus încă foarte multe alte modele noi! Este cea mai variată categorie de cercei și piercing-uri de nas și de ureche.

În speranța că te-am ajutat să vezi mult mai clar diferențele, te așteptăm pe studex.ro la un shopping relaxant!


Posturi mai vechi Posturi mai noi