40 de ani de experiență, milioane de clienți din întreaga lume – știm ce face Studex diferit

40 de ani de experiență, milioane de clienți din întreaga lume – știm ce face Studex diferit

La fel ca toate companiile, ne place să fim conștienți de ceea ce oferă Studex în comparație cu produsele altor companii care produc sisteme de perforare a urechilor și aplicare a piercing-ului. Ei bine, diferența este remarcabilă pentru oricine.

Garanție pentru tine și oaspetele tău

Nu întâmplător suntem singurii de pe piață care oferă o garanție pe viață pentru sistemele noastre de perforare a urechii. Îndrăznim să facem acest lucru deoarece dispozitivele noastre sunt în esență indestructibile atunci când sunt utilizate conform instrucțiunilor. Mulți oameni raportează experiențe nefericite de la cei care comandă sisteme de perforare de la producători necunoscuți pe internet, fie pentru salon, fie pentru uz casnic. Drumul ce caracterizează întreaga activitate a companiei Studex, cu decenii de dezvoltare și inovație, este greu de urmat.

Perforare sigură și blândă – oare este adevărat și în realitate?

Cu sistemele de perforare a urechii Studex, inserarea cerceilor este perfect sterilă (ceea ce este poate cel mai important lucru) și în același timp pacientul nu simte aproape nici o durere. Sistemele de aplicare a piercing-ului Studex sunt instrumente precise care pot fi folosite pentru a introduce cerceii aleși exact acolo unde își dorește clientul. Ele sunt ușor de utilizat, iar designul sistemului Studex Universal și Studex® System75™ este, de asemenea, important pentru a se asigura că personalul salonului a învățat rapid cum să folosească și să iubească aceste dispozitive. Faptul că perforarea este fără sunet nu este importantă doar pentru copii: clientul nu va fi speriat atunci când cerceii sunt introduși la locul lor. Și vorbind despre bijuteriile pe care le alegeți: cerceii așezați igienic în capsule sigilate nu sunt doar frumoși și durabili, dar chiar și clienții cu cea mai sensibilă piele îi pot purta fără probleme, deoarece toate bijuteriile noastre sunt fabricate din ingrediente prietenoase cu pielea.

Metal, metal, metal - nu de orice tip!

Este o concepție greșită că un cercel este hipoalergenic dacă este fabricat din plastic. Metalele medicale utilizate în medicină pentru implanturi nu conțin nichel și mulți oameni așteaptă până când sunt adulți pentru a găsi bijuteriile noastre din cauza sensibilității lor. Toate tipurile de cercei din gamele noastre sunt piese de înaltă calitate și extrem de durabile, ceea ce nu este neapărat cazul unui cercel din plastic. Datorită rezistenței metalului, cerceii Studex au o tijă foarte subțire, iar atunci când sunt perforați, nu contează ce grosime a tijei este trecută prin ureche.

Post-tratament – fără de care nu se poate

Fiecare pas al perforării urechii este extrem de important. Tampoanele de sterilizare pe care le folosim pentru a curăța zona afectată; bijuteriile igienice, capsule, cu care nu intrăm în contact în timpul unei perforări; inserția rapidă și precisă sunt toate puncte forte ale sistemelor Studex. În același timp, partenerii noștri știu, de asemenea, că toți clienții pot părăsi salonul după perforare numai cu o soluție post-tratament în mână, deoarece îngrijirea eficientă este o parte esențială a vindecării rapide și complete în săptămânile următoare de după perforare. Avem mare grijă să ne asigurăm că partenerii Studex își informează în mod responsabil clienții cu privire la acțiunile lor și la importanța îngrijirii ulterioare. Spray-ul Advanced 2 in 1  Studex este foarte ușor de utilizat, lichidul ajunge oriunde trebuie să păstrați pielea sterilă și, în același timp hidratează zona afectată, ajutând la evitarea uscării zonei perforate care ar face-o dureroasă.

Îngrijire completă-Studex se străduiește să realizeze acest lucru de patru decenii


Posturi mai vechi Posturi mai noi