Cum să creezi un mediu profesional în salonul tău?

Cum să creezi un mediu profesional în salonul tău?

Culori liniștitoare, ordine și curățenie-cum îți poți face salonul mai profesionist?

Este posibil să fi observat că mulți oameni vin la tine pe baza recomandărilor. Aceasta înseamnă că cei care au ales serviciile tale înainte au plecat mulțumiți. De ce?

Pentru că salonul tău este ordonat și curat

În cazul unei astfel de proceduri invazive precum aplicarea piercing-ului în urechi, aceasta are un rol proeminent. Indiferent dacă punem cercei pentru un copil, adolescent sau adult, curățenia instrumentelor și a mediului poate decide totul, chiar de la început. Deși nu ne aflăm într-o unitate medicală, experiența a arătat că este foarte important ce haine poartă specialistul în timp ce lucrează. Îmbrăcămintea de culoare deschisă, folosită vizibil ca îmbrăcăminte de lucru, întărește și mai mult încrederea, la fel ca oglinzile curate, camerele parfumate și obiectele ordonate.

Ați efectuat pașii cu încredere, așa că s-au simțit în siguranță

Dacă oaspetele simte că știi ce faci, va fi și mai puțin îngrijorat, pentru că toată lumea are un pic de anxietate în acest moment. Este important să-i spunem în prealabil ce se va întâmpla exact, astfel încât să nu se întâmple nimic în mod neașteptat. Aplicarea piercing-ului în ureche, poate fi o experiență bună - dacă există muzică liniștitoare în fundal, ai pregătit instrumentele în avans, ești prietenos și încrezător. Toți cei care merg pentru a aplica piercing în ureche, își doresc un astfel de specialist. Sunt cei care știu exact ce fel de cercel doresc – îi susținem în decizia lor, iar cei care nu sunt siguri, îl ajută să aleagă. Este foarte important ca formularul de consimțământ să fie semnat de client înainte de a începe să perforăm.

Nu ține de Studex …

Când vine vorba de sterilitate, putem spune cu încredere că fiecare pas al procesului de perforare a urechii este 100% igienic-aceasta este una dintre cele mai mari plusuri ale sistemului Studex® System75™. Acest lucru se datorează bijuteriilor din capsule, deoarece specialistul în piercing-ul urechii nu atinge cercelul nici un moment în timpul introducerii. Desigur, este foarte important să purtăm mănuși de unică folosință pe tot parcursul procesului. Un sfat: ar trebui să spunem și câteva cuvinte clientului nostru despre materialul bijuteriilor pe care le-a ales, deoarece faptul că un cercel este steril poate provoca probleme în timpul vindecării dacă nu este conceput din material hipoalergenic. Studex, pe de altă parte, își face bijuteriile exclusiv din ingrediente utilizate în medicină care nu irită pielea – fie în perioada de vindecare, fie mai târziu.

Sfaturi de post-tratament - rezultatul depinde și de acest aspect

Când bijuteriile sunt la locul lor, trebuie să oferim clientului un ghid pentru a afla totul despre îngrijirea ulterioară. Pot cumpăra spray pentru post-tratament și curățare piercing 2-în-1 STUDEX Advanced, care, pe lângă menținerea sterilă a zonei afectate, accelerează regenerarea și hidratează pielea. Satisfacția lot va depinde în mare măsură de faptul dacă perioada de vindecare se desfășoară fără probleme, deci este important să înțeleagă cât de importantă este îngrijirea atentă după perforare.


Posturi mai vechi Posturi mai noi