A venit toamna, dar cum o trăim depinde doar de noi

Cercei Studex

A venit toamna, dar cum o trăim depinde doar de noi

Leneveala de vara s-a terminat, urmează vremea planurilor mărețe

Dacă ne gândim bine, toamna este una din cele mai colorate anotimpuri. Frunzele prind culori variate de la verde până la roșu aprins, natura din jurul nostru îmbracă haina portocalie de toamnă în sute de nuanțe. Și această vrajă colorată se transformă în fiecare zi până cad și ultimele frunze odată cu venirea iernii.

Noi, oamenii începem să îmbrăcăm hainele mai groase, niște haine gri, negre, totul devine sumbru după o vară tumultoasă cu multe eveniment distractive. Nu te lăsa să te acapareze monotonia de toamnă! Alege să continui vibrația verii prin alegerea hainelor colorate. Un palton portocaliu, roșu sau aquamarin îți va ridica moralul și ție și celor din jurul tău.

Toamna devine mohorâtă doar dacă o lăsăm să fie așa!

O bijuterie placat cu aur sau argint este o alegere potrivită pentru completarea ținutei colorate de toamnă. În colecția cerceilor Studex vei găsi, în diferite mărimi și forme, o serie de bijuterii care se pot asorta perfect cu felul tău de a fi. Studex are bijuterii sclipitoare pe care le poți alege pentru ocaziile speciale în această toamnă: nunți, botezuri, început de școală. Dar la fel vei găsi și o serie de cercei mai clasici, care se potrivesc perfect cu ținuta ta de zi cu zi. 

Îți aducem aminte că poți alege dintr-o multitudine de forme și design-uri diferite în webshop-ul nostru. Cerceii în formă de inele sunt cei mai apreciați, pe care le poți comanda placat cu aur sau argint și sunt disponibili în mai multe mărimi. Fiind confecționat din metal medicinal, sunt foarte durabili și rezistenți la zgârieturi.

Cercei tip perlă, potriviți pentru aproape orice ținută

Cerceii tip perlă sunt piesa de rezistență a colecției. Sunt disponibile în mai multe mărimi și se asortează cu mai toate ținutele. Dacă este combinat cu un colier din perle, nu mai încape nicio discuție, va fi o apariție irezistibilă.

Alb-negru, nuanțe de maro, de la aur până la verde sunt culori inspirate din natură. În colecția de cercei Studex veți regăsi aceste culori. Din nuanțele de verde avem mai multe variante. Acestea se potrivesc cu ținutele gri. 

Bijuteriile în nuanțe de roșu și purpuriu atrag atenție tuturor. Dacă alegi acești cercei nu mai contează cu ce te îmbraci, privirea tuturor se va ținti asupra ta. Astfel vei fi remarcabilă și pe o terasă, citind înfășurată într-o pătură călduroasă indiferent cât de mohorâtă este vremea de afară.

Vine anotimpul discuțiilor care se întind în noapte, să-l întâmpinăm corespunzător!


Posturi mai vechi Posturi mai noi