Dacă este octombrie, atunci este Halloween

Cercei Studex

Dacă este octombrie, atunci este Halloween

Cereci Studex, accesoriu obligatoriu de Halloween

Schelete, mumii, vampiri – vi se pare cunoscut așa la sfârșit de octombrie, de ziua Hallowenului- când lumea organizează petreceri în costume înfricoșătoare? Obișnuința petrecerilor Halloween-ului este originară din America, dar de o vreme și în Europa a început să fie sărbătorită. Urzicarea sufletelor rele este o obișnuință străveche, Halloween-ul nu este altceva decât o continuare a acestor crezuri, răscolirea amintirilor printr-un coșmar de o noapte.

Haine pătate de sânge, niște ciorapi rupți, pânze de păianjen pe candelabru și ești gata de petrecere. Sau nu? Oare nu îți lipsesc niște accesorii asortați? Câteva cercei colorați care strălucesc și în întuneric sau niște piercing-uri în diferite părți ale corpului. Halloweenul aduce a suprafață cele mai ciudate accesorii, cu cât sunt mai stranii, cu atât mai bine. Dar lucrurile trebuie pregătite din timp!

Cercei Studex pentru toate evenimentele

Craniu de om, un combo de orange-negru, crucifix, stele negre, semilună, toate astea vei găsi printre cerceii din webshop-ul Studex! Suntem bucuroși să te anunțăm că toate aceste bijuterii sunt cercei medicinali de cea mai bună calitate. Astfel nu trebuie să faci griji că te vor deranja în timpul petrecerii, chiar dacă ai chef, poți purta ulterior și la alte evenimente sau chiar ca un accesoriu de toate zilele. 

Dacă tot te-ai navigat pe webshop, recomandăm să te pregătești de toate evenimentele care urmează. Știi, nu numai de Halloween se organizează petreceri, vin o serie de sărbători la care va trebui să fii la fel de atrăgătoare. Merită verificat ce cercei s-ar mai potrivi la ținuta ta.

Dacă tot am vorbit despre Halloween, îți atragem aminte, că pe lângă lucrurile înfricoșătoare, Halloween-ul aduce un lucru special la sfârșit de toamnă: dovleacul. Înafară de faptul că se poate confecționa lămpaș din această legumă, care este de nelipsit de Halloween, să știți că și în bucătărie este un ingredient iubit. O supă de cremă cu dovleac servit cu curry este ceva divin în zilele friguroase de sfârșit de toamnă.

Îți dorim o petrecere reușită, distracție din belșug și o noapte de coșmar pe placul tău!


Posturi mai vechi Posturi mai noi