Am aplicat piercing-ul, cum îl îngrijesc?

piercing Studex

Am aplicat piercing-ul, cum îl îngrijesc?

După ce ai aplicat piercing-ul urmează o perioadă de vindecare, sperăm noi foarte scurtă. De obicei în câteva săptămâni nici nu mai simți că ți s-a aplicat o gaură în lobul urechii, dar trebuie să fi conștientă că există niște reguli de igienă și tratament pe care trebui să le urmezi. 

Ia să vedem ce anume trebuie să faci imediat după aplicarea piercing-ului.

Aplicarea a piercing-ului este rapidă și cu durere nesesizabilă 

Sunt o serie de saloane de înfrumusețare și cabinete medicale unde poți apela să-ți aplice un piercing. Dacă ai apelat la aceste servicii sperăm că totul a decurs bine, fără dureri, fără emoții. Din experiența noastră îndelungată putem să-ți spunem, că sistemul Studex 75 System de aplicare a piercing-ului te scutește de acele îngrijorări care există în fiecare dintre noi: durere și frică de infecții. 

Pistolul Studex 75 nu face zgomot, abia se aude când se declanșează, de aceea putem recomanda inclusiv la găurirea urechilor copiilor mici. Datorită funcționării silențioase, ei nici nu vor sesiza când s-a întâmplat intervenția propriu-zisă. 

Mecanismul de funcționare al aparatului de aplicare piercing este unul foarte puternic și rapid. Totul se întâmplă  atât de rapid, încât nici nu ai timp de gândire! Fiind atât de rapid și puternic, durerea cauzată va fi simțită doar pentru câteva secunde, după care dispare. Știm că aveți tendința să creați preconcepții despre durerea imensă ce va trebui să suportați, dar să știți că nu este cazul.

Tot procesul de găurire este atât bine gândit, încât dacă respecți recomandările de utilizare ale aparatului și îngrijirea post tratament, este aproape imposibil să cauzezi infecții. După aplicarea piercing-ului, personalul din saloane îți dă soluțiile de post tratament cu care noi știm că tu te tratezi cu sârguință maximă. Noi avem încredere că ai rămas plăcut surprinsă de sistemul de aplicare a piercing-ului de la Studex și că mai urmează să aplici alți cercei în lobul urechii.

Totul la timpul potrivit!

Specialiștii noștri spun că perioada de vindecare după aplicarea cerceilor tip piercing este de 6 săptămâni. În acest timp cercelul nu se recomandă să fie scos din lobul urechii. Dacă gaura s-a făcut în cartilajul urechii, atunci perioada de vindecare se prelungește până la 12 săptămâni. După ce trece această perioadă, cercelul trebuie scos la fiecare 2 săptămâni, dar cel puțin odată pe lună să fie curățat și dezinfectat. La fel se recomandă să se curețe și să se dezinfecteze gaura în care s-a aplicat cercelul. Pentru aceste igienizări avem loțiuni și creme potrivite, pe care recomandăm cu mult drag.

Trebuie să știți că vindecarea totală de la caz la caz diferă, și poate ajunge până la 1 an. Corpul uman este foarte ingenios și are mecanismele proprii de autoapărare. Gaura produsă în ureche nu este ceva firesc și organismul încearcă din răsputeri să o ”astupă”. Pentru împiedicarea procesului de închidere a găurii nu recomandăm să rămâneți fără cercei mai mult de oră.

Pentru o vindecare completă și protejarea organismului, nu recomandăm în prima perioadă purtarea cerceilor de dimensiuni mari și grele, care trag de lobul urechii. Această perioadă poate fi între 6-12 luni, în funcție de locul unde s-a aplicat gaura.

După ce s-a încheiat procesul de vindecare și s-a regenerat complet pielea la locul intervenției, regulile speciale dispar și rămân în vigoare cele obișnuite. Cum știți, nu este recomandată purtarea cerceilor în timpul somnului, este bine ca seara să fie scoși și puși la loc dimineața. Nu trebuie tratată special nici gaura din ureche și nici cerceii, este suficientă rutina de igienizare zilnică.

Sperăm că și tu ești printre milioanele de utilizatori mulțumiți, care au folosit sistemul de aplicare a piercing-ului Studex 75. Noi suntem convinși că nu din greșeală folosesc așa de mulți sistemele noastre și au încredere deplină în tot ce oferim: găurire, cercei și soluții de post tratament. 😉


Posturi mai vechi Posturi mai noi