Albastru marin, turcoaz, culoarea cerului

Cercei Studex

Albastru marin, turcoaz, culoarea cerului

Oricine orice zice, albastrul este una din cea mai îndrăgite culori

S-a întâmplat și cu tine să alegi din multitudinea de apartamente de închiriat cel zugrăvit în culoarea alb-albastră?

Mai ții minte că și pentru ștrand ai ales șlapii în dungi alb-albastre ornamentate cu mici ancore albastre?

De când îi lumea, omul este fermecat de culorile verii și în special de cele legate de ape. Albastrul marin aduce aminte de culoarea mării agitate pe malul căreia sunt răspândite pietre și scoici albe șlefuite și erodate de valuri și puterea soarelui. Ce priveliște de neuitat pentru o cină petrecută pe aceste meleaguri, bine înțeles îmbrăcată adecvat în alb.

Știai că s-a dovedit prin experimente, că culoarea albastră îi face fericiți atât pe femei, cât și pe bărbați? Iar culoarea albă din vremuri străvechi al Egiptului a fost considerată culoarea bucuriei și al bunăstării. Acum înțelegi de ce recomandăm și ție purtarea cerceilor în aceste culori?

Cercei Studex în culorile verii

Suntem bucuroși să te anunțăm că în colecția de cercei Studex găsești o multitudine de nuanțe de albastru și alb, care se vor potrivi la perfecție cu hainele tale alese pentru litoral. În afară de multitudinea de nuanțe, poți alege diferite forme, mărimi și design: formă de floare, inimă, steluțe.

Dacă vrei să fi și mai atrăgătoare, atunci încearcă să combini culorile și formele între ele. Într-o ureche o floare, în cealaltă o stea, sau cum consideri tu că este mai potrivit. Astfel vei putea adopta un stil unic de a purta culorile fermecate a cerceilor Studex în vacanța mult visată.

Poartă fără griji cerceii Studex oricând și oriunde

Să știi că nu trebuie să-ți faci griji nici dacă vei purta prima oara cerceii de la Studex! Toți cerceii Studex sunt confecționați din metale medicinale și sunt hipoalergenici. Nu contează că transpiri de caniculă sau vrei să întri în valurile albastre al mării, aceste bijuterii nu te vor incomoda și nu vor afecta niciun fel vacanța ta mult visată. Așa că hai și alege din colecția noastră bijuteriile cele mai potrivite pentru vacanță, să poți arăta lumii ce bine te simți când totul se leagă la perfecție!


Posturi mai vechi Posturi mai noi