Un an școlar nou, cercei noi, dar cu prieteni statornici

Cercei Studex

Un an școlar nou, cercei noi, dar cu prieteni statornici

Nu știu dacă ai observat, dar deja suntem la început de august. Surprinzător, dar în câteva săptămâni te vei afla iar pe băncile școlii. Ce bine! Te vei întâlni cu colegii și vei avea ocazia să povestești de aventurile din vacanță, cu prietenele puteți diseca problema achizițiilor noi: cercei, haine, accesorii.

Nici nu ai terminat bine poveștile, vine vremea răcoroasă și tu trebuie să cauți haine mai călduroase. Ce bine că cerceii noi achiziționați în vară nu trebuie schimbați, ei pot rămâne în continuare în centrul atenției.

Bijuteriile în culori vesele dau un impuls pozitiv. Acum, la început de toamnă, prinde bine orice lucru care te face să zâmbești. Cerceii de la Studex pot fi un motiv de bucurie. Nu numai că sunt frumoși și ieșiți din comun, dar pot fi ușor asortați cu orice stil de îmbrăcăminte. Mai ales dacă acesta îți aduce aminte de vacanța de pe litoral cu implicații amoroase. Ce amintiri de neuitat!

Cercei Studex la orice vârstă

Designerii de la compania Studex au avut grijă să proiecteze o colecție de cercei în care oricine să găsească o potrivire indiferent de vârstă. Colecția conține cercei destinați pentru cei mici în forme de figurine din desene animate sau imitație de fructe, iar pentru copiii mai mărișori sunt puți la dispoziție cei în formă de flori, inimioare, steluțe. Să știi că un legământ nu neapărat trebuie făcut cu inele, puteți purta câte o pereche de cercei identici.

Accesoriu obligatoriu în garderobă

Cu 40 de ani de experiență punem la dispoziția voastră probabil cele mai frumoase și sigure bijuterii disponibile pe piața cerceilor medicinali. Voi, cei care sunteți fanii noștri, știți cel mai bine că acești cercei puteți să-ipurtați cu voi oriunde în lume, încape într-un buzunar, deci este bine să aveți o gamă întreagă la dispoziție să aveți de unde alege la nevoie.

Zero infecții, zero alergii!

 

Luând în considerare că părinții au grijă să aveți un început școlar în deplină siguranță, noi sprijinim acest demers prin faptul că toți cerceii noștri confecționăm din metal medicinal care reduce aproape la zero posibilitățile de infectare. Cerceii Studex sunt practic nedistructibili, datorită materialului dur folosit nu se uzează, nu se decolorează.

Același lucru putem spune și despre aparatele noastre de găurirea a urechii: zero infecții, zero alergii! Bijuteriile și aparatele noastre de aplicat piercing respectă cele mai riguroase standarde sanitare și de calitate internaționale, ca urmare pot fi utilizate fără grijă la găurirea urechii inclusiv la sugari.


Posturi mai vechi Posturi mai noi