Aparat piercing potrivit și pentru cercei medicinali, perfect pentru o găurire igienică și sterilă!

Aparat pentru piercing Cercei medicinali

Aparat piercing potrivit și pentru cercei medicinali, perfect pentru o găurire igienică și sterilă!

Fără teamă de infecții și dureri! Studex este cel mai de nădejde aliat, dacă ești sensibilă dar ți-ai dori găuri pentru cercei! Alege aparatele de piercing Studex, care îți asigură cea mai igienică și cea mai puțin dureroasă metodă de găurire, completată cu o ofertă încântătoare de cercei medicinali, pentru un rezultat lipsit de riscuri! 
Nu ai nevoie de o listă lungă de cumpărături, nici în cazul în care te-ai gândit să oferi acest serviciu altora.  Studex vine în ajutorul tău cu un sistem bine gândit pentru a-ți ușura munca.  Cum funcționează?  Care sunt componentele necesare? De ce anume ai nevoie? Ți-am făcut noi lista!

Aparat de piercing Studex Sistem 75

Acest aparat de piercing este o ustensilă deosebită, din mai multe puncte de vedere.  Este silențios, rapid, practic și ușor de utilizat. Este alegerea ideală pentru găurirea urechilor copiilor, pentru aplicarea cerceilor medicinali, și chiar pentru găurirea în zona superioară, mai dureroasă a urechilor.  Acest aparat asigură igienă impecabilă, deoarece tot procesul poate fi efectuat în așa fel încât se atingă numai parți sterile, de unică folosință.

Cercei medicinali

Înainte de toate, confortul și sănătatea clientului este prioritatea noastră! Din acest motiv recomandăm cerceii medicinali după găuritul urechilor.  Materialul utilizat la fabricarea acestor produse este identic cu acele materiale pe care le regăsim în implanturile folosite în chirurgie, așadar oricât de mult ar dura procesul de vindecare al găurilor, acest material nu va provoca alergii, și în așa fel se va asigura vindecarea rapidă și lipsită de complicații.

Cerceii medicinali Studex, vin într-un ambalaj de protecție, care poate fi încărcat direct în aparatul de piercing, fără ca să fie nevoie de atingerea parților, asigurând în așa fel igiena. Cerceii fabricați din oțel medicinal sunt fără nichel, nu provoacă alergii și nu se deteriorează nici după ce sunt purtați o perioadă mai lungă.  Cerceii fabricați din titan sunt finisați utilizând o tehnologie specială, brevetată de Studex, și asigură o suprafață deosebit de lucioasă și curată, de la auriu până la culoarea șampaniei.  Acest produs nu se ruginește si nu se pătează, nici după o utilizare îndelungată, așa că nu trebuie să îți faci griji nici măcar din considerente estetice.

Alege mai multe modele de cercei medicinali pentru un look nou în fiecare zi!


Posturi mai vechi Posturi mai noi