În loc de piercing de ureche încearcă cerceii în forma de inele!

Cercei inele Piercing ureche

În loc de piercing de ureche încearcă cerceii în forma de inele!

Piercing-urile de ureche sunt discrete, comode, feminine si estetice dar dacă îți dorești un look mai îndrăzneț, mai feminin, îți recomandăm să încerci noile modele de cercei inele!

Indiferent de cultura, sau zona geografică, cerceii au fost mereu bijuterii îndrăgite, încă de la începutul istoriei omenirii. Au fost utilizate diverse materiale pentru confecționarea lor, în limita posibilităților date, și de asemenea și modelele au fost influențate de obiceiurile locale sau de perioada istorică, însă există un model care a fost, și rămâne probabil cel mai cunoscut si cel mai îndrăgit model de cercel în istoria omenirii. Vorbim de acei cercei în forma de inel, pe care au purtat-o și pirații, dar dacă cineva ne-ar ruga să desenam o femeie latino de o frumusețe rară, tot cu acești cercei în ureche am schița-o...

Designerii de la Studex sunt și ei foarte conștienți ca noi pur și simplu iubim cerceii inel, așa că s-au gândit să ne ofere și acest tip de cercel ca și alternativă la piercing-uri de ureche. Dacă și tu ești fan,  te invităm să descoperi oferta  noastră!

Acest tip de cercel este practic deoarece, rotunjit fiind, nu se agață, nu zgârie. În ofertă Studex vei putea găsi și acest model confecționat din materiale recomandate și celor cei mai sensibili, așadar nu trebuie să îți faci griji nici din cauza eventualelor alergii.

Diversitatea de mărimi și de culori îți dă posibilitatea să creezi un look unic, personalizat! Poți încerca, chiar și pe o singură ureche mai multe mărimi, sau de ce nu, și mai multe nuanțe!  Ce ai zice de exemplu, de un cercel inel mai mare auriu, pe lângă unul mai mic, argintiu și toate astea acompaniate de un piercing mic, mai sus pe ureche? Sau mai degrabă să fie totul într-o nuanță aurie, sau argintie  uniformă? Tentant? Intră acum pe webshop să îți îmbraci urechile,  așa cum ți-ar plăcea ție cel mai mult!
Spor la shopping!


Posturi mai vechi Posturi mai noi