Flamingo sau cu fructe? Care sunt cerceii tăi preferați de la Studex?

cercei Studex piercing ureche

Flamingo sau cu fructe? Care sunt cerceii tăi preferați de la Studex?

Yuhuuuuu!!! În sfârșit, a sosit vara cu adevărat! Suntem mai bronzați, mai voioși, ne îmbrăcăm și noi în haine colorate, și atunci de ce nu ne-am îmbrăca și urechile tot în acest stil?  Răsfoiește și tu puțin oferta bogată de cercei Studex! Te asigurăm că vei găsi o multitudine de modele atrăgătoare, numai bune de asortat cu o ținută boemă de vară!

Fie că-ți place piercingul mai discret, fie că-ți plac cerceii mai vizibili, în perioada verii trebuie să încerci și tu niște bijuterii care te bine dispun deja la prima vedere! Bucură-te și tu de vară și de culorile vibrante ale anotimpului călduros, și alege să-ți asortezi o pereche de cercei Studex, la restul bijuteriilor de vară când pleci în vacanță!

Ce zici dacă-ți propunem o pereche de cercei, pe fond alb, cu un flamingo roz făcând echilibristică pe un singur picior? Te face să zâmbești, nu-i așa?  Poate un delfin albastru? Sau, ce ai zice de o salată de fructe? Avem cireșe, avem căpșuni...dacă ai trei găuri într-o singură ureche, de ce nu le încerci asortate pe astea două de exemplu, cu un al treilea cercel Studex cu o fundiță roz?

Dacă dorești însă ceva mai delicat, îți propunem să te uiți la piercingurile Studex și alege-ți una deosebit de strălucitoare ca să-ți pună în valoare pielea bronzată! Fie că-ți plac culorile reci, cele calde sau chiar culorile neutre, cu siguranța îți vei găsi chiar si mai multe perechi numai bune de a le lua cu tine în această vacanță de vară!

Intră pe webshopul Studex și alege-ți cerceii preferați acum! Te putem asigura că se vor potrivi de minune cu ținutele tale de vară și cu acele lănțișoare și brățări pe care ți le-ai ales deja! 

Vă dorim o vară minunată alături de cerceii preferați Studex!


Posturi mai vechi Posturi mai noi