Bijuteriile preferate ale copiilor la un loc

Bijuteriile preferate ale copiilor la un loc

Dorim să prezentăm produsele din familia Studex® Sensitive Novelty, cele care sunt iubite atât de copii, cât și de părinți. Bijuteriile cu motive pentru copii vor decora fermecător urechile micuțe. Acestea sunt toate perechi potriviți după cei de la perforare, care nu trebuie să fie schimbate mai târziu, ele reprezintă opțiuni la modă și drăguțe atunci când dorim să cumpărăm ceva nou pentru copii după perforare.

Este important și pentru copii, ce este moda

Avem piese veșnic verzi, precum ladybug (603w) sau cerceii cristalin alb (3704w) pentru fanii strălucirii. Iar cei care votează pentru piesele recent la modă, majoritatea aleg cerceii Flamingo (3665w), unicorn (3654w) sau regina roz cu coroană albă (3655w), cu aceste perechi, copii pot avea cele mai trendi perechi din toată grădinița sau școala. Doar o idee: două fetițe care sunt prietene inseparabile, ar putea să poarte perechi identice, aceasta poate fi o expresie foarte drăguță a prieteniei lor. Extindem constant paleta, astfel încât cât mai mulți copii să-și găsească preferatele cu noi. Plăcutul cu utilul-ceva de genul acesta este cazul membrilor familiei Sensitive, deoarece părinții și membrii familiei nu numai că vor cumpăra bijuterii hipoalergenice și extrem de durabile pentru copii, dar pot alege dintre piese mai frumoase-și mai la modă.

Studex® Sensitive – senzație plăcută pentru fiecare zi

Când părinții caută cercei pentru copii, unul dintre cele mai importante aspecte este ca și cei mai sensibili bebeluși sau copiii mici pot purta bijuteriile fără probleme zi și noapte. Din fericire, nu numai "primii cercei" sunt concepuți dintr-un material blând: putem schimba cerceii cu unii mai frumoși decât ceilalți, pentru tot restul vieții. Prin urmare, toți cerceii noștri sunt concepuți dintr-un material care este fără  nichel și din metal medical. Ca toate produsele Studex, colecția Sensible respectă Directiva Uniunii Europene privind distribuția nichelului și reglementările FDA (Administrația SUA pentru alimente și medicamente).


Posturi mai vechi Posturi mai noi