Fapte și concepții greșite - să scăpăm de miturile perforării urechii!

Fapte și concepții greșite - să scăpăm de miturile perforării urechii!

Am întâlnit diverse concepții greșite dea lungul anilor, iar partenerii noștri raportează în mod frecvent convingeri bazate pe dezinformare. Am dori să scoatem la iveală adevărul acum, rezumându-le pe cele principale în două articole.

Mit nr. 1.

Chiar nu este bine să rotim cercelul în ureche după perforarea acesteia? Ar putea să deschidă rana, să încetinească procesul de regenerare.

Partenerii Studex le vor spune tuturor clienților cu urechi recent perforate, cât de important este ca acestea să fie rotite de două ori pe zi. Cu excepția primelor 24 de ore, nu ar trebui să rotim cu adevărat bijuteriile, dar după aceea este foarte important ca oaspetele să curețe zona perforată din față și din spate cu lichidul sau gelul de îngrijire post-tratament de două ori pe zi și să rotească cercelul la 180 de grade de câteva ori. Tocmai datorită compoziției soluției post-tratament, pielea din zona afectată nu se usucă, ceea ce este foarte important pentru regenerare. Și pielea hidratată corespunzător nu provoacă niciun disconfort atunci când se mișcă. Astfel, nu există disconfort prin mișcare.

Mit nr. 2.

Dacă cercelul este introdus prea devreme, ca nou-născut, creșterea copilului va face ca bijuteriile să fie în locul greșit mai târziu, așa că merită să așteptăm până când copilul este un pic mai mare.

Dacă cercelul este plasat la locul potrivit în momentul perforării, este garantat să rămână acolo, deoarece, ca și alte părți ale corpului, lobul urechii crește proporțional. Aceasta nu trebuie să fie o problemă atunci când părinții decid asupra perforării urechii pentru cei mici.

Mit nr. 3.

Nu există metal antialergic, deci cea mai sigură opțiune sunt cerceii din plastic.

Da, există mai multe metale care sunt garantate să nu provoace alergii, cum ar fi metalul medical fără nichel din care sunt fabricate implanturile, de exemplu. Ele rămân adesea în organism timp de o viață, adică nu afectează în niciun sens diferitele procese care au loc în organism. Cerceii Studex din titan sunt, de asemenea, absolut siguri și nu este nevoie să ne temem de nicio reacție după perforare – tocmai de aceea cerceii Noștri Studex sunt fabricați din aceste două materiale. Cerceii metalici de înaltă calitate au alte avantaje față de cei din plastic. În primul rând, deoarece este un material mult mai dur, cerceii metalici au o tulpină mult mai subțire, în plus, dacă sunt confecționați din metal cu adevărat de înaltă calitate, sunt extrem de durabili, au aceeași formă și culoare timp de ani de zile, ceea ce nu se poate spune neapărat despre bijuteriile din plastic. De asemenea, cerceii din plastic nu pot fi sterilizați la fel 100% ca cei din metal.

Mit nr. 4.

Cea mai sigură opțiune este aurul și argintul, nimeni nu este sensibil sau alergic la ele.

Dacă vorbim despre aur și argint 100% pur, această afirmație ar putea fi adevărată, dar metalele prețioase sunt întotdeauna combinate cu alte materiale. Printre altele, nichelul, care este una dintre cele mai frecvente substanțe alergene. Directiva UE privind nichelul reglementează faptul că maximum 0,2 micrograme de nichel pe centimetru pătrat pe săptămână pot fi contactate de pielea umană, iar bijuteriile Studex îndeplinesc la maximum această cerință, deoarece sunt fabricate din metal medical și titan fără nichel de înaltă calitate.

Mit nr. 5.

Contactul zonei proaspăt perforate cu apă trebuie evitat, așadar nu putem merge la piscină sau la plajă până când nu a trecut perioada de recuperare, adică 6 săptămâni.

Din fericire, nici acest lucru nu este adevărat, deși nu există nicio îndoială că în zilele de după perforare este bine de evitat apa plină cu clor sau apa în general. După aceea, însă, clienții pot să reia activitățile în piscină pentru timpuri mai scurte, trebuie doar să curețe bine locul perforat după orice contact cu apa, iar după aceea să folosească soluția post-tratament. Dacă urmează pașii, nu se va întâmpla nimic, iar urechea se va vindeca așa cum trebuie. Scăldatul timp de mai multe ore ar trebui evitat, dar ne putem distra în apă fără probleme.

Urmează continuarea… 😊


Posturi mai vechi Posturi mai noi