STUDEX Ce ar trebui să le sfătuim clienților noștri?

STUDEX Ce ar trebui să le sfătuim clienților noștri?

Dragă Partener!

 

Ne-am gândit ce am putea face pentru a ușura munca partenerilor noștri. Prin urmare, am colectat întrebările și răspunsurile care sunt cel mai des întâlnite de către profesioniștii Studex. În acest fel, vei putea răspunde cu încredere oaspeților, astfel încât aceștia să poată porni în această aventură absolut calm.

 

Doare perforarea?

 

Vestea bună este că, în comparație cu piercing-ul tradițional cu ac, acesta este un proces practic nedureros. Tot ce veți simți este o înțepătură minusculă atunci când bijuteriile sunt plasate la locul lor. Va dura câteva secunde, iar când ieși din salon, probabil că vei simți puțin că există ceva în urechea ta care nu era acolo înainte. Te poți aștepta doar la un disconfort minim.

Nu se inflamează?

În primul rând, port mănuși. Încep întotdeauna perforarea curățând temeinic ambele părți ale lobului urechii cu tampoane dezinfectante. Cerceii în ureche sunt de fapt folosiți și pentru a perfora urechea. Din moment ce bijuteriile sterile merg direct din capsula sigilată în ureche fără ca eu să le ating, nu există nicio șansă să apară o infecție. Cu toate acestea, în săptămânile următoare, va fi treaba ta să menții această zonă până la finalizarea regenerării.

Ce trebuie să fac acasă?

Post-tratamentul trebuie să înceapă la 24 de ore după perforare. Până atunci, va trebui să ai grijă să nu atingi bijuteriile (știu că nu este atât de ușor, dar dacă nu o atingi în mod conștient, o poți face). După 24 de ore, ar trebui să începi să utilizezi spray – ul post-tratament, lichidul sau gelul pe care l-ai cumpărat de la noi-acestea îți vor menține pielea curată și vor împiedica uscarea acesteia. Acest lucru este necesar pentru a regenera zona perforată cât mai repede posibil.

Cum trebuie să folosesc soluția pentru post-tratament?

Foarte ușor, tot procesul durează doar câteva minute pe zi. De două ori pe zi, urechea trebuie dezinfectată cu spray-ul Studex® Advanced 2 in 1, soluția STUDEX Ear Care pentru ureche, cu soluția STUDEX After Piercing sau cu gelul pentru ureche STUDEX Ear Care. Desigur, cercelul nu se scoate din ureche, doar se răsucește într-o parte 180 de grade.

Când pot scoate acest cercel?

Dacă cercelul este plasat în lobul urechii, acesta trebuie să rămână acolo timp de cel puțin 6 săptămâni, iar dacă este în cartilaj, cel puțin 12 săptămâni. Când a trecut acest timp și simți că totul este în regulă, îl poți înlocui, dar este important ca înlocuirea să aibă loc imediat – deoarece aceste găuri se pot vindeca cu ușurință. Este posibil să nu dorești nici măcar să o înlocuiești, bijuteriile noastre sunt atât de confortabile și, deoarece sunt fabricate din material hipoalergenic, nu irită zona afectată.

 

Pot să îl înlocuiesc cu orice cercel?

 

Numai pentru cerceii plug-in, care nu sunt lungi - 5 luni în cazul unei perforări în lobul urechii și un an în cazul unei perforări în cartilaj, evită să porți cercei grei în această perioadă! Când se va termina această perioadă, le poți schimba cu orice bijuterii dorești. Îți recomandăm colecția Sensitive by Studex, aceștia sunt cercei de înlocuire, hipoalergenici, realizați în multe forme și culori și ceea ce este foarte important: sunt extrem de durabili, arată nou timp de mulți ani.

Ce se va întâmpla dacă am o reacție alergică la cercei?

 

Bijuteriile noastre sunt fabricate din metal medical fără nichel, tocmai pentru ca procesul de regenerare să fie scurt și fără probleme. Acest material este folosit și în implanturile medicale, care rămân în organism pe viață - atât de hipoalergenici sunt acești cercei sunt hipoalergenici acești cercei.

 

Cum să îmi spăl părul după perforare?

 

Este dificil să evităm să avem șampon pe zona afectată în timp ce ne spălăm părul, așa că trebuie să ne clătim bine urechile cu apă după proces, îndepărtăm apa cu grijă și folosim soluția post-tratament.

 

La ce trebuie să am grijă?

 

Dacă clema este prea strânsă, aerul nu poate ajunge între ureche  și clemă – este mai puțin capabil să se regenereze și chiar să dezvolte o infecție. Am pus întotdeauna clema în locașul de la capătul tulpinii din salon și, dacă rămâne acolo, nu va fi nicio problemă.

 

Acești cercei Studex perforabili sunt și pentru copii?

Desigur! Cu dispozitivele Studex, cum ar fi System75™, perforarea este rapidă, sigură și fără sunet, iar un alt aspect important, aproape nedureroasă, așa că o recomandăm cu siguranță și copiilor.

Dar când vine vorba de bebeluși? Este și pentru aceștia?

Avem un set cadou numit Baby Box, bijuteriile din el sunt special făcute pentru cele mai mici urechi. Este o alegere ideală pentru nou-născuți și bebeluși, deoarece tulpina cerceilor Baby Box este cu milimetri mai scurtă decât cea a altor cercei. Tulpina cerceilor este înfășurată în jurul clemei în formă de fluture, astfel încât tulpina să nu străpungă zona pielii din spatele lobului urechii, așadar purtarea acesteia este imperceptibilă pentru bebeluși. Sunt fabricate din metal medical fără nichel și, desigur, sunt ambalate în capsule sterile, deoarece cel mai important lucru este siguranța.

Care este procesul, cum să îmi închipui?

Tot procesul constă din doar câțiva pași simpli. După curățarea lobului urechii, aștept 30 de secunde pentru ca alcoolul să se usuce. Îl marchez cu un stilou, unde urechea este apoi perforată. Privind în oglindă, te poți asigura că marcajul este în locul potrivit, dacă îți dorești bijuteriile acolo. Îndepărtez capacul din spate al ambalajului, nu ating cercelul și clapeta, astfel încât procesul rămâne igienic. Introduc capsula în dispozitiv, o aliniez cu punctul marcat, apăs mânerul dispozitivului, apoi perforez ușor urechea cu cercelul. Partea din spate a cercelului este tot în acest moment așezat.


Posturi mai vechi Posturi mai noi