Când a sosit timpul?

Când a sosit timpul?

Cea mai bună vârstă pentru perforarea urechii – argumente pentru fiecare vârstă?

Datorită științei și experienței profesioniștilor, frica, atunci când ne perforăm urechea, a devenit una aproape neexistentă și irațională, mai ales când sunt folosite produse de o calitate superioară în fiecare cercel creat. Dacă cerceii sunt hipoalergeni, acele produse la care existau reacții adverse nu sunt deloc folosite în crearea acestora. În rândul metalelor prețioase intră și nichelul, la care multe persoane sunt alergice. Bijuteriile Studex sunt perfecte atât pentru purtarea lor pe timp scurt, cât și pe timp lung, deoarece toată gama de cercei este concepută doar cu materiale hipoalergenice.

 

Pentru bebeluși? De ce nu?

În urmă cu zeci de ani, fetițele aveau urechea perforată încă de când aveau doar câteva zile, fiind nou-născuți. S-a întâmplat des, că fetițele nu au avut urechile perforate ani de zile, sau chiar niciodată. Acum oricine își poate perfora urechea fără griji deoarece toate materialele sunt de calitate superioară și sunt într-un ambalaj steril. De exemplu, aparatul Studex® System75™ perforează cu durere minimă și este foarte sigur de operat. Un alt punct forte în perforarea urechii fetițelor la o vârstă foarte fragedă este că acestea se vor obișnui cu cerceii și vor deveni un accesoriu de neuitat pentru ele. Nu degeaba Studex® System75™  este așa de popular în rândul părinților: aparatul este silențios, steril și nedureros, iar din aceste cauze pielea se vindecă într-un timp record.

 

Bijuteriile de corp sunt populare – preferatul adolescenților este piercingul al treilea, al patrulea, etc. în cartilajul urechii

Nu spunem mare secret atunci, când anunțăm că piercingurile de corp sunt cele mai populare. Fetele de obicei știu în detaliat câte piercinguri doresc, și unde. La Studex încercăm să oferim o gamă cât mai largă de cercei, deoarece știm ce este trendi, dar în același timp fiecare persoană are un stil diferit. Când adăugăm noi modele în paletele noastre, ne asigurăm că sunt de ultima modă și vor fi adorate de toată lumea. Aparatul System75™ este o alegere excelentă pentru perforarea cartilajului, deoarece oferă o precizie inedită, astfel garantând fericirea tinerei/tânărului client.

Cercei noi pentru adulți?

Absolut! Mulți își doresc cercei de zeci de ani, deoarece nu au avut șansa se a-și perfora urechea când au fost copii. După mulți ani clientul a hotărât că dorește un anumit cercel, dar acesta nu se poate cumpăra ca și cercel de perforare. Tot acest lucru este valabil și la al treilea cercel – ca și adulți nu ne mai temem de neplăcerea familiei la un astfel de lucru, care acum câțiva ani părea tabu, dar acum devine din ce în ce mai des o tradiție, ci ne e teamă de preconcepțiile altora, al prietenilor și necunoscuților. La Studex putem găsi foarte mulți cercei care sunt perfecți pentru adulții mai timizi, care nu sunt convinși de această decizie, dar plini se stil pentru orice ocazie.


Posturi mai vechi Posturi mai noi