Clienții îl vor adora!

Clienții îl vor adora!

De ce aparatul Studex® System75™ este cel mai bun – atât pentru clienți, cât și pentru parteneri?

La nivel mondial avem milioane de clienți care aleg aparatul Studex, deoarece își doresc o perforare a urechii sigură, rapidă, fără dureri și profesionistă. Desigur de aparatul Studex® System75™ beneficiază și toți partenerii noștri, care dețin saloane.  

Fără contact cu cerceii – deoarece așa este sigur!

Igiena este extrem de importantă când vine vorba de perforarea urechii, iar procesul folosit de noi este perfect, deoarece nimeni nu atinge cerceii, aceștia fiind plasați în aparat cu ajutorul capsulei sterile. Clienții vor fi mulțumiți de serviciul oferit și vor reveni, deoarece sunt convinși că vor avea o experiență pozitivă la salonul ales! Desigur, asta va însemna că ei vor recomanda serviciile și prietenilor.

De ce îl vor iubi clienții?

Unul dintre cele mai importante lucruri este ca procesul să fie cât mai lipsit de durere posibil. Cu acest aparat procesul ține doar câteva secunde și este pe cât se poate de nedureros. Astfel procesul nu necesită nici o pregătire specială prealabilă. Am observat că toată lumea este foarte bucuroasă când își dă seama că perforarea este foarte silențioasă. Nimeni nu vrea să își amintească de proces drept fiind traumatizant și zgomotos.  Aparatul are o precizie nemaiîntâlnită! Deoarece dorim să oferim tuturor o experiență inedită, clienții au la dispoziție o gamă largă de cercei, la care adăugăm colecții noi des. Deoarece toți cerceii noștri sunt concepuți conform legii Uniunii Europene(fără nichel, alergeni, cadmiu, plumb sau cobalt), toată lumea poate alege din gama vastă de cercei.

Așadar – este pentru toată lumea 😊


Posturi mai vechi Posturi mai noi