Ce este mai important, decât igiena?

Ce este mai important, decât igiena?

Una dintre cele mai importante caracteristici ai cerceilor Studex este sterilitatea completă. Deoarece aparatul Studex® System75™ este un sistem închis, oferă o siguranță absolută în privința infectării. Cerceii sunt într-o capsulă sterilă, vor ajunge direct în ureche fără a atinge nimic. Profesionistul va purta mănuși, dar nici acestea nu vor atinge cerceii datorită aparatului. Datorită acestei tehnologii, garantăm că rana se va vindeca mai repede și fără probleme. Deoarece metoda este universală și simplă, nu contează dacă urechea este perforată în salon de înfrumusețare, clinică, la doctorul de familie sau în salon de tatuaje.

Pregătire, post-tratament ambele sunt foarte importante

Un accesoriu important în kit-ul de cercel este foița de curățare (Skin CleansingPads), deoarece profesionistul va curăța zona cu acesta înainte de perforare. Soluția post-tratament (After Piercing Lotion) este folosită după perforare, cu aceasta este tratată zona perforată. Ajută la regenerarea pielii și nu se deshidratează pielea. Va fi mult mai ușor să mișcăm bijuteria de mai multe ori pe zi, zona va fi curățată și se va vindeca mult mai repede, fără a se inflama. Gelul pentru post-tratament (Ear Piercing  Care Gel) este de asemenea foarte important, acesta trebuie folosit de două ori pe zona perforată, mișcând bijuteria în loc. Cel mai nou produs este STUDEX®ADVANCED Piercing Aftercare 2 în 1, care este potrivit și pentru post-tratament și pentru curățare.

O secundă și totul este gata

Perforarea unei urechi este considerată o procedură invazivă. Mulți oameni se tem de infecții, dar datorită bijuteriilor Studex de înaltă calitate menționate mai sus, acest risc nu trebuie luat în considerare. Mulți oameni se tem de durere, dar prin utilizarea aparatelor noastre procesul complet este o experiență mult mai plăcută decât folosirea tradițională a acului. Totul se întâmplă foarte repede și fără sunet. Deoarece este o metodă deosebit de blândă, Studex® System75™ este potrivit atât pentru perforarea lobului urechii, cât și pentru piercingurile în zona superioară a urechii. Contează cât durează și perforarea - vestea bună este că durează doar câteva secunde. Există o durere minimă la perforare, mulți oameni nici măcar nu observă – folosirea unei benzi de ceară este mult mai dureroasă decât această mică inconveniență timp de câteva secunde.

Vindecarea începe imediat

Deoarece urechea a fost perforată ușor și steril, toate condițiile sunt potrivite pentru o regenerarea perfectă a lobului urechii în câteva săptămâni. Bijuteriile Studex sunt hipoalergeni: nimic nu va irita pielea în timpul vindecării sau după ani de purtare – deoarece cerceii nu sunt doar hipoalergeni, ci și de înaltă calitate, extrem de durabili.

Este frumos încă din prima clipă putem să ne bucurăm de noua bijuterie încă din salon

Nu toate metodele de perforare pot garanta că urechea nu se va înroși sau va fi frumoasă după procedură. Dacă pentru un client este important acest criteriu, atunci perforarea cu aparatul Studex este metoda potrivită! Desigur, va fi greu să alegem din gama vastă de cercei, deoarece sunt foarte mult alegeri minunate 😊 Fie vorba de copii sau adulți, toată lumea va găsi un cercel potrivit la noi.


Posturi mai vechi Posturi mai noi